Velká věštba na červenec pro Panny: Bude se vám dařit, ale pozor na závist okolí

Co čeká Panny v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Císařovna, což je krásná karta, která předpovídá, že se tento měsíc bude točit kolem rodiny. Můžete odkrýt i nějaké tajemství, které souvisí s vaší rodinnou minulostí.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem července budete mít nápady týkající se rozvoje vaší práce. Dostanete také informaci, které si ostatní ani nevšimnou, ale vy ji dokážete využít a sklidíte za to pochvalu a uznání.

Během druhé dekády vás něco zajímavého napadne nebo něco vytvoříte. Pravděpodobně budete investovat do svého domova. A mohli byste z toho mít dlouhodobý užitek a velkou radost.

Ve třetí červencové dekádě se připravte na nějaké zlé jazyky, které zákonitě přijdou poté, co se vám něco povede. Dejte si pozor na nějakého muže, který bude vypadat jako velmi důvěryhodný, ve skutečnosti vám ale bude chtít dělat nepříjemnosti. Nakonec byste to ale vše mohli ustát.

Magie na dovolenou pro Panny

Abyste se během dovolené vyhnuli různým pomluvám, které se mohou objevit třeba v práci během v době vaší nepřítomnosti, zkuste jedno staré kouzlo. Postavte vedle sebe pět svící, dvě bílé z vnější strany, mezi ně dvě zelené a doprostřed jednu růžovou. Pod růžovou svíci umístěte nakreslený pentagram a na ten položte kámen chryzolit, stačí malý úlomek. A řekněte: „Jazyku slizký, ošklivý, škaredý, odporný, ty mi nemůžeš ublížit. Ani mému jménu, ani mým plánům. A nikdo nebude rozhodovat o tom, co si o mně druzí lidé budou myslet.“ Chryzolit je asi za 22 dnů dobré umýt studenou čistou vodou a nechat ho nabít na měsíčním světle a pak i na slunečním. Pak tento rituál můžete zopakovat.

Vaše runa na červenec: Fehu

Fehu představuje hojnost a sílu, mentální i fyzickou. Přitahuje bohatství, ale jenom tehdy, když je využívaná rozumně a s mírou.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.