Panna – Měsíční horoskop (říjen 2022)

Panna říjen

Na začátku měsíce můžete odjet na dovolenou, tedy spíše budete chtít odjet, ale nakonec asi neodjedete. Dovolená se může zrušit nebo přijde nějaký nečekaný problém. Partner vám v průběhu října dá najevo, že je pro vás stálicí a jistotou. Což vám udělá velkou radost. Bude vám projevovat city, ale vy se stejně budete na konci měsíce cítit hodně osamoceně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem rozhodnutá změnit svůj život a riskovat.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Střelec

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Partner na začátku měsíce nebude schopný některé věci řešit a vás to bude hodně mrzet. Nakonec mu to vyčtete a on si to uvědomí, což bude znamenat, že změní svoje chování. Začne vůči vám mít majetnické pocity, ale také vám začne dávat najevo svoji lásku a náklonnost. Koncem měsíce vám osud přináší velké změny a nové začátky. Partner pro vás bude jistotou.

Práce

Na začátku října se budete hodně od práce odrazovat, protože jste bohužel na pokraji syndromu vyhoření. Už dlouhou dobu se přepínáte a pracujete od rána do večera. Potřebujete odpočinek, měla to být dovolená, která možná nedopadne. Potřebujete odpočívat a pak se vrátí elán a radost z práce, což se může stát na konci měsíce.

Peníze

Hned na začátku října dostanete nápad, který vám pomůže přesunout peníze z jedné hromádky na druhou.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Návštěva doktora. Okrová.

Přečtěte si také