Panna – Měsíční horoskop (září 2022)

Panna září

Čeká vás velice nadějný měsíc plný lásky. Hned v prvních dnech se zamilujete a s někým prožijete začátky lásky. Dotyčný partner je velice akční a projeví vám svou vášeň a city. Bude vás zásobovat zprávami a bude chtít, abyste překonali překážky a začali pracovat na vašem vztahu. Možná vás pozve i na nějakou cestu. Bude beznadějně zamilovaný. Nakonec vás zlomí a v druhé půlce měsíce se zamilujete a přestanete řešit své strachy a obavy. Koncem měsíce se váš vztah už posune do větší stability.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Můj život je potvrzením, že žiju dobře.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Na začátku měsíce na vás začne žárlit partner, který ještě nemusí být oficiální, ale jen někdo, koho znáte, a uvědomí si svou lásku k vám. Což vám nemusí dát hned najevo. V sobě se však rozhodne o vás bojovat. Nabídne vám jistoty a hojnost lásky a citů. Bude se snažit, abyste spolu měli vztah, kde on pro vás bude znamenat víc, než jste doposavad ve vašem vztahu měli. A nabídne vám možná i společný život.

Práce

Nevíte, co chcete, nic není tak, jak si představujete, navíc vás čeká i kritika, která z vašeho úhlu pohledu bude nezasloužená. Což vám přinese beznaděj, ale i hodně práce. Můžete se v práci i pohádat a s někým se rozejít. Budete pozváni na setkání, kam se vám nebude chtít jít. Pak se vše vyjasní a zase bude v práci pohoda a klid. Koncem měsíce se začnete rozhodovat.

Peníze

S penězi vám pomůže muž, který vás upřímně miluje, ale má k vám i hodně majetnické sklony.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Štítná žláza. Červená.

Přečtěte si také