Velká věštba na září pro Panny: Myslete víc na sebe a zbytečně neriskujte

Co čeká Panny v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Šestka disků. Ta předpovídá, že budete samaritány, kteří se starají o ostatní a na sebe moc nemyslí. Moc to nepřehánějte a snažte si najít i chvilku pro sebe.

Co říkají mariášové karty?

Hned první zářijová dekáda slibuje hojnost. Budete mít možnost podepsat zajímavé smlouvy nebo přijdou zajímavé nabídky či pohovory, které i kdyby teď k ničemu nevedly, tak do budoucna určitě. Také můžete velmi nečekaně odhalit nějaké bohatství, například ve formě knihy nebo informace, která vás obohatí.

Během druhé dekády si hlídejte své zdraví. Věci, které vám dělají radost, vás mohou dostat do různých rizik a nebezpečí. Snažte se také nedělat si zbytečně nepřátele.

Třetí dekáda by mohla být celkem příznivá. Pokud ale můžete, snažte se vyhnout různým sousedským sporům a hádkám, a raději se věnujte svým věcem. Možná objevíte nový zajímavý koníček nebo lidi, kteří vás dokážou inspirovat.

Ideální strom pro Panny: Buk

Buk je magický strom spojený s moudrostí a věděním. Hledejte ho v lese, kde vás mohou například během houbaření přepadnout ty nejlepší nápady.

Vaše runa na září: Eihwaz

Eihwaz představuje přechod, transformaci. Jako když si musíte něčím projít, přejít z jedné etapy do druhé. Tato runa vám říká, že se nemusíte bát, protože vás dokáže ochránit, abyste to vše ustáli.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.