Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Panny. Přináší nové začátky i novou lásku

Panna 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Panny? Odhalí se nějaké tajemství spojené s vámi a vaším partnerem. Bude to něco, co jste nechtěli už dlouhou dobu řešit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Vytvářím si nové přesvědčení.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

V prvních měsících nového roku vás čeká v pracovní oblasti velká plodnost. Budete velice výkonní a budete odvádět skvělou práci. Dokonce se vám splní nějaký váš sen, to, co si v práci přejete už delší dobu. Pomůže vám k tomu nadřízený, který přijde s něčím novým, může to být i nová osudová práce. Pomůže vám překonat všechny překážky. Vy však budete bojovat sami se sebou a na jaře začnete váhat, zda tu práci přijmout. Dokonce to i v jednu chvíli odmítnete, ale pak se budete rozhodovat znovu. A novou nabídku přijmete, protože bude plná energie a dobrodružství. Podzim vypadá trochu beznadějně, jelikož sice prožijete plno vášně a energie, ale také budete hodně pracovat, navíc to pro vás budou velké změny. Na konci roku přijde kvůli přepracování konflikt s nadřízeným nebo kolegou. On vás však ujistí, že vás má rád a nabídne vám větší jistoty.

Peníze

Hned po Novém roce budete muset řešit peníze ve vaší bance nebo budete zařizovat něco na úřadech. Což vám přinese do jarních měsíců finanční stabilitu a budete mít dostatek peněz na vše, co si budete potřebovat koupit. Trápení se objeví na podzim, protože se můžete kvůli penězům pohádat. Koncem roku vše doplatíte a uzavřete. Překonáte všechny překážky a čekají vás nové začátky.

Zdraví

Pozor na vyrážku a potíže s kůží, které vás zastihnou na začátku roku. Na jaře si dejte pozor na prostydnutí, mohly by přijít potíže s reprodukčními orgány a močovým měchýřem. V létě vás potrápí záda, ale plavání, chůze a rehabilitace to vše upraví. Na konci roku se objeví problémy se zažíváním.

Láska a vztahy

Začátkem nového roku budete chodit po nových bytech, protože se chystáte přestěhovat, ale žádný se vám nebude líbit. Nakonec to odložíte a přestanete řešit, protože budete unaveni a ovládne vás pocit, že nic nenajdete. Na jaře začnete hodně žárlit, ale budete se chovat tak, jako že se nic neděje. Úplně svou žárlivost popřete. V druhé půlce roku se vám splní sen. Tam, kde jste se dlouho rozhodovali, nakonec učiníte nějaké rozhodnutí a najdete jistotu, opustíte to staré a začnete znovu. Čekají vás nové vášnivé začátky. Konec roku bude plný sexu, ale i klidu a harmonie.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 1. 1., 5. 4., 9. 10., 20. 11.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: listopad

Na co si dát pozor v roce 2023:

Pokud s někým manipulujete a jsou to vaše časté praktiky, tak v tomto roce vám to překazí nějaká žena. Ukončí veškeré vaše intriky a vy se budete cítit osamoceně, na druhou stranu ale budete pravdiví.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Čekají vás nové začátky, hlavně nová velká láska, a dokonce by to měla být i láska osudová. Podaří se vám překonat všechny překážky a najít novou cestu.

Nepříznivý měsíc 2023: říjen

Rada pro vás na rok 2023: Svět je odrazem vašich myšlenek, pocitů a víry. Ztělesňujete lásku, kterou si přejete zažít.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: havran

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 5, 10, 15, 39, 88

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – čeká vás stabilita v tom, co jste pokládali za iluzi a museli jste to v sobě změnit

Únor – překonávání překážek týkajících se stěhování se svou láskou

Březen – kritika týkající se vás a jiných mužů, kteří se budou kolem vás točit

Duben – uvědomíte si, že jste zamilovaní a že po svém partnerovi toužíte každý den

Květen – akce týkající se nějakého rozchodu v minulosti

Červen – osud vás bude tlačit k řešení a změnám a vy se budete bránit a bojovat

Červenec – čeká vás měsíc plný práce

Srpen – zrušíte náhle dovolenou nebo nějakou očekávanou cestu

Září – měsíc plný hádek, nepříjemností, ztrát a rozchodů

Říjen – rozchod s nějakým mužem a majetnické pocity

Listopad – čeká vás konečně stabilita a klid

Prosinec – plodnost ve všech ohledech, možnost otěhotnění

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také