Štír – Měsíční horoskop (prosinec 2022)

Štír prosinec

Začátkem prosince se vám splní nějaký sen a bude spojený s pohodou, štěstím, možná i dovolenou a budete plni nadšení. Pak se můžete nějaký čas cítit osamoceně, protože dostanete zprávu plnou velkých změn, kritiky, a nakonec i manipulace. Koncem prosince budete prožívat rodinný klid, ale také lásku, zamilovanost, ale pozor na odrazování. Závěr roku bude o tajemství týkající se lásky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše je tak, jak má být.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Dlouho už neřešíte své vztahy, a asi právě proto pro vás bude velkým překvapením, že na začátku prosince můžete spadnout do vztahu takovou rychlostí, že to vůbec nebudete čekat. A možná se vám tím splní váš dlouhodobý sen. Což nebude trvat věčně. Hned poté ztratíte iluze a zažijete kritiku, manipulaci, ale zvládnete to, přijde naděje. Přichází vášnivý vztah, láska a schůzky. Koncem roku si budete chtít vztah držet, už nechcete žádné rozchody, jen stabilitu.

Práce

V počátcích měsíce budete mít pocit, že zažíváte ztráty, ale to bude jen iluze, naopak přijde velká změna, a to hodně rychle – a začnete být spokojeni a v práci velice plodní. Budete se však na vše cítit sami, že práce stojí jen na vás, a nebudete mít čas se s nikým potkat. Koncem roku přijde nová nabídka práce, a to bude velice nadějné i do dalšího roku.

Peníze

Velká radost ve financích přichází na začátku měsíce, a to přes práci. Což vám přinese neřešení financí a odpočinek.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Střeva. Červená.

Přečtěte si také