Štír – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Štír srpen

V začátcích srpnového měsíce budete řešit změny. Jednou to bude dobré a jednou špatné, ale především se budete zaobírat vašimi vnitřními změnami. Možná budete řešit i nějaké záležitosti týkající se úřadů a přinesou vám něco nového. Následně uzavřete minulost a přijdou hádky kvůli něčemu novému ve vašem životě a bude se to týkat i dominantního muže. Přináší vám to však beznaděj, stagnaci a změnu spojenou s bojem. Koncem srpna pojedete na dovolenou s partnerem, i když tam budou nějaké překážky. Koncem srpna odkryjete tajemství spojené s minulostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Svět je jedna velká krásná píseň.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Uzavřete minulost a změníte vnitřní přístup spojený s láskou, což může znamenat, že se i zamilujete. Váš partner však bude hodně komplikovaný a vy se začnete zbavovat závislosti. Osud vám přinese i nějaký rozchod, také hádky, rozhodování a překážky. Koncem měsíce však potkáte někoho nového a ten vám přinese stabilitu a lásku. Najednou budete moci odpočívat a nebudete se snažit o změny. Prostě si to budete jen užívat.

Práce

Začátkem měsíce budete bojovat se závistí okolí, protože vlivný a dobře postavený muž, který je i finančně zajištěný, vám nabídne práci a vy se do ní doslova zamilujete. Přinese vám to finanční jistoty. Posunete se tak ve své práci k něčemu novému, co z počátku nebude mít pevné obrysy, ale to se rychle změní a už v půlce srpna budete pracovat na konkrétním novém projektu. Budete hodně přepracovaní a nebudete mít ani čas se vidět se svojí rodinou, což pro vás občas bude komplikace. Proto se ozvete na konci srpna, že jste na vše sami, ale přinese to jen hádky a nedorozumění.

Peníze

Peníze vám budou proudit už od začátku srpna a v jeho půlce vám dokonce přijde nový obnos peněz, nebo můžete i něco vyhrát. A to na sebe nabalí další peníze, takže v druhé půlce měsíce přijde další příjem peněz. A vy budete finančně stabilní.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Klouby. Červená.

Přečtěte si také