Štír – Měsíční horoskop (únor 2023)

Štír únor

V únoru vás čeká především řešení vztahů. Už na začátku měsíce k vám partner bude mít majetnické sklony a bude vám vyčítat, že jste pro něho nebyli v minulosti žádnou jistotou. Pak může proběhnout vášnivý sex, který překoná všechny překážky, a přijde silný příval lásky. Začnou nové začátky mezi vámi a partnerem. Koncem měsíce začnete přemýšlet a uzavřete záležitost s někým z minulosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Osud mi je nakloněn.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Hned na začátku února budete mít možnost potkat někoho nového a začít vztah nebo ve stávajícím vztahu zažijete něco nového. Můžou přijít hádky a překonání překážek, ale vše vyvrcholí do lásky. Pak se objeví další muž a vy si nakonec můžete vybírat i z více možností. Koncem měsíce si užijete hodně sexu a posun ve vztahu.

Práce

Na začátku měsíce přijde velká změna a tam, kde v práci stagnujete, najednou přijdou nabídky a začnete pracovat naplno. Čekají vás různé přesuny a stěhování. Můžete v práci i něco ukončit, ale v druhé půlce měsíce přijde nabídka na skvělou práci, která bude vaším splněným snem, přímo osudovou prací. A přestanete se rozhodovat, prostě se rozhodnete.

Peníze

Peníze pro vás budou pohodou a posunete se i někam dál tak, že budete investovat a platit věci, které jste si dříve nemohli dovolit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nízký tlak. Žlutá.

Přečtěte si také