Beran – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Beran srpen

V prvních dnech srpna se můžete rozejít s mužem, který dlouhou dobu váhal a nebyl schopen se rozhodnout. Po rozchodu se spolu sejdete, on vám vyzná lásku a vy se uklidníte, protože jste překonali právě ty nejtěžší překážky. Pak budete chvilku stagnovat ve všem, v práci, ve vztahu, penězích, prostě nic nebudete chtít řešit, jen stát na místě. Odpočinete si a přijde láska a spokojenost. A dokonce na konci měsíce i něco nového. Sice to zatím nebude mít úplně reálné podklady, ale bude se to týkat vaší práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Přijímám sama sebe.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

V počátcích srpna budete zažívat flirtování a skvělý sex a vůbec to bude období, kdy se moc věcí řešit nebude, pouze si vyjasníte nějakou záležitost, ale poté už budete chtít od řešení ve vztazích odpočívat. A tak uzavřete minulost a začnete řešit přítomnost. Přinese vám to mnoho vášnivých setkání a radostných chvil. Koncem měsíce však zažijete boj s partnerem, protože bude stále v práci a vůbec se nebudete vídat, což vám bude vadit.

Práce

V prvních dnech měsíce budete zažívat změny, stěhování, přesuny v rámci práce a také něco nového. Což se vám nebude moc líbit, protože to zpočátku přinese kritiku a beznaděj, ale po nějaké době se to srovná a vše bude v pořádku. Někdo z vaší práce, a měl by to být váš nadřízený, vám navrhne, abyste uzavřeli minulost. Začnete znovu od nových začátků, možná i nového projektu. Mohou přijít i cesty a schůzky a bude jich docela požehnaně. Koncem měsíce přijdou i změny, kterých bude také hojně, ale vám udělají radost.

Peníze

Peníze přijdou rychle a vy rychle vyřešíte všechny věci s tím spojené a budete mít od všeho, co se týká financí, klid a také radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Uzdravení. Žlutá..

Přečtěte si také