Beran – Měsíční horoskop (září 2022)

Beran září

Počátky měsíce pro vás vypadají přímo skvěle, a to ve všech oblastech. Budete hýřit vtipem a budete velice výkonní a za to sklidíte i pochvaly. Bohužel v druhé půlce měsíce se vše začne trochu měnit. Zklamete se v nějakém muži, který vám něco slíbil, a nakonec to budou pouze iluze a lži. Rozejdete se s něčím, co vám dlouhodobě dělalo radost, a tím i uzavřete nějakou kapitolu ve svém životě. Koncem měsíce vás čekají ztráty a samé překážky, které budou mít souvislost s minulostí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Cítím se svobodná.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Stagnace je to, co provází váš vztah, a to budete zažívat i na začátku měsíce září. Budete si na vše připadat sami a bohužel to tak i bude, protože partner si na vás nenajde čas. Nezoufejte, vše se změní v druhé půlce měsíce a zase zažijete lásku a pohodu. Koncem září vás čeká řešení na úřadech.

Práce

Od prvních dní nového měsíce budete velice plodní a práce vám půjde skvěle. Budou vás napadat nové nápady a vše poběží jako na objednávku. V druhé čtvrtině měsíce však už přijdou nějaké komplikace, které se vám vůbec nebude chtít řešit.  Někdo vám začne brát váš projekt, ke kterému máte majetnické sklony. A vy se s tím budete muset smířit. Koncem měsíce vás pozve na schůzku nějaký muž a nabídne vám možnost nové práce.

Peníze

Peníze budete řešit s mužem přes nějaké banky nebo úřady, pozor si dejte na ztráty.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Oči. Béžová.

Přečtěte si také