Velká věštba na září pro Berany: Dost věcí se pokazí, ale také dá do pořádku

Co čeká Berany v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází krásná karta Krále disků. Díky ní by se vám mělo dařit v pracovních záležitostech a mělo by vám vycházet vše, co potřebujete. Možná vám tato karta pomůže urovnat i některé problémy v partnerských vztazích, o kterých jste si mysleli, že se nemohou už nikdy dát do pořádku.

Co říkají mariášové karty?

První zářijová dekáda přinese zajímavé příležitosti, dozvíte se nové věci a hodně věcí budete zařizovat. Čeká vás i nějaké papírování, které ale zvládnete s úsměvem.

Druhá dekáda už bude trochu horší. Buďte připraveni na to, že mohou některé věci přijít doslova z čistého nebe a nemusí být pro vás úplně příjemné. Můžete se například s někým pohádat a pokud se to stane, mohlo by se to i protáhnout na delší dobu, než byste chtěli.

Třetí dekáda už slibuje narovnání spousty věcí, budete se moci spolehnout na své přátele a čeká vás i cesta, které se určitě nevyhýbejte. Pomůže vám totiž udělat si v hlavě pořádek a dá vám potřebnou sílu, abyste se dokázali vypořádat s věcmi, které se vám nechtěně v průběhu září podařilo pokazit.

Ideální strom pro Berany: Borovice

Borovice vás uklidní, dodá víru v úspěch a posílí vás ve všech pro vás důležitých záležitostech. Proto si dopřejte procházku borovými lesy, vdechuje jejich vůni, inhalujte éterické oleje. Borovice pomůže i lidem s oslabeným srdcem a stále studenými dlaněmi či nohama.

Vaše runa na září: Fehu

Fehu představuje hojnost a sílu, mentální i fyzickou. Přitahuje bohatství, ale jenom tehdy, když je využívaná rozumně a s mírou.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.