Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Berana. Kolo osudu mu nabídne nečekané šance

Beran 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Berana? V novém roce budete muset často překonat velké překážky, které budou vypadat jako nepřekonatelné. Vy to však zvládnete, což vás posílí a přinese vám jistoty, a navíc i velký posun na vaší životní cestě, který jste už nečekali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Můj příjem stále roste.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Hned od začátku nového roku nebudete mít v práci úplně optimální prostředí. Čekají vás totiž možné ztráty, stěhování nebo nějaké přesuny. Vše má spojitost s minulostí, což může také znamenat návrat k práci z minulosti nebo přesun tam, kde jste už v minulosti působili. Vy byste však chtěli dělat nové věci a budete to považovat za ztrátu času. Dobrá zpráva je, že se pro vás nakonec najde dobré řešení. Na jaře budete v práci překonávat překážky a také o práci hodně přemýšlet. Nakonec objevíte správné řešení, což vám přinese naději do dalších dnů. Koncem roku přijde kýžený odpočinek. V úplném závěru roku vás napadne, zda by nebylo lepší z práce odejít kvůli nadřízenému, který ve vás vyvolává beznaděj a některé vaše projekty může náhle ukončit. Možná je lepší nebrat si vše tolik osobně a více se nad vše povznést. Nebojte se, čeká vás něco nového a vzrušujícího buď ve stávající anebo nové práci, tak se tím v průběhu roku tolik netrapte.

Peníze

Na počátku roku budete mít dostatek peněz na vše, co potřebujete. Energie financí by měla proudit i na jaře, ale tam vás mohou potkat nějaké výdaje a budete trochu s financemi manipulovat a přesouvat je. Což přinese podzim plný rozhodování, co máte zaplatit a co ponechat na zaplacení v budoucnosti. Vše skončí koncem roku, kdy vaše finance budou zase radostné a stabilní.

Zdraví

Hned po novém roce si dejte pozor na oslabené plíce a průdušky. Mohlo by vás to ještě potrápit, a tak se spíše držte doma, a pokud budou venku větší mrazy, choďte ven jen minimálně. Vaše plíce potřebují rekonvalescenci. Pokud se nebudete šetřit, může pro vás být jaro plné zdravotních potíží a problémů, které se budou řešit dlouhodobě a budou nepříjemné. V létě se už budete cítit zase dobře, ale ozve se zažívání, a to hlavně žlučník, slinivka, žaludek, játra a střeva. Bude to následek vašich pracovních problémů, které se psychosomaticky projeví na vašem zdraví. Je to lekce, že zdraví má být pro vás to nejdůležitější. Koncem roku už budete řešit jen nízký tlak a vše se postupně srovná.

Láska a vztahy

Vztahy na začátku roku nebudete vůbec řešit. Nějak na ně nebude čas. Čas vám zabere především práce a ta pro vás bude prioritou. Nic důležitého se ani nebude dít a na jaře si uvědomíte, že jste se zamilovali. Může to být do stávajícího partnera, ale může přijít i někdo nový a přinese s sebou vztah plný vášně a lásky. Protože ve vztazích vše proběhne v pohodě a bez problémů, je před vámi příjemné léto a nebudete muset nic závažného řešit. Na konci roku vás opět čeká hojnost lásky a nových úžasných zážitků.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 1. 1., 23. 4., 5. 8., 12. 10.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: leden

Na co si dát pozor v roce 2023:

Pozor si dejte na některou z kamarádek. Může se stát, že k vám bude velice milá, přátelská a bude vám říkat, jak jste pro ni důležití, ale až ji seznámíte se svým partnerem, může se stát, že o něj projeví větší zájem, než je přijatelné, a vám to přinese pocity ztráty a smutku.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

I přesto, že si budete občas myslet, že vaše práce je velice obtížná a že v ní máte neustále před sebou překážky, vám naopak osud někdy pomůže bez toho, aniž byste pro to něco museli udělat, a dá vám práci, která vás bude bavit.

Nepříznivý měsíc 2023: duben

Rada pro vás na rok 2023: I bouře jednou pomine. Nečekejte na bouřku a tančete v dešti.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: opice

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 11, 34, 56, 78, 91

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – čeká vás něco nového v práci a osud vám bude nakloněn

Únor – můžete se zamilovat nebo aspoň budete pracovat na sebelásce

Březen – velká změna spojená s flirtem a opět vám osud bude přát

Duben – řešení posunu v práci, na kterém budete lpět; týká se posunu, jenž prostě nepřijde

Květen – budete muset změnit vnitřní nastavení, abyste si splnili sen méně řešit a méně se hádat

Červen – vracíte se k něčemu z minulosti, což bude zahaleno tajemstvím

Červenec – nový nápad, který se vám bude nějaký muž snažit sebrat, ale nepodaří se mu to

Srpen – pozor na manipulaci od nějaké ženy ve vaší blízkosti

Září – budete se rozhodovat mezi dvěma směry, jeden bude plný beznaděje a druhý pohodový

Říjen – stagnace a klid, nic se nebude řešit, ale ani se nikam posouvat

Listopad – nějaký muž vám přináší velkou stabilitu

Prosinec – užíváte si jistoty a klidu

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také