Denní horoskop BERANA na 11. 6. 2022

Beran 11. 6. 2022

Nadcházející den vám bude vyhovovat, ale nesmíte očekávat zázraky. Nyní je čas uzdravování. V následujících týdnech obnovíte harmonii svých energií a díky lepší stravě a životnímu stylu získáte zpět svou kondici. Přestavba čeká i váš citový život, protože najdete odvahu postavit se některým znepokojivým otázkám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie znamená, že osoba vašich snů by se mohla objevit někde, kde se věnujete dobrodružným aktivitám. Oba si uvědomíte, že jste spřízněné duše a že sdílíte vášeň pro lásku a pro život – a společně toho budete dělat spoustu. Budoucnost vypadá zářivě.

Práce

V práci buďte dnes opatrní, protože se vás někdo pokusí nějakým způsobem zmanipulovat. S největší pravděpodobností se některý z vašich spolupracovníků bude snažit vytáhnout do boje a vyvolat dojem, že ví víc než vy. Nenechte se zmást. Věřte jen sami sobě.

Peníze

Více peněz získáte, když využijete známosti, které již máte. Vaše nápady jsou dobré. Potřebujete jen pomoc a finance, abyste se mohli posunout vpřed. Neprodávejte se levně. Vše, co potřebujete k úspěchu, máte již nyní.

Zdraví

Denní planetární energie vám může být velmi prospěšná. Aspekt, který je ve hře, se vás ptá, co potřebujete, abyste se cítili dobře, a pomáhá vám tím, že zdůrazňuje oblasti života, které jsou důležité pro vaše zdraví. Planety nelžou. Občas vás mohou přimět vidět svět skrze růžové brýle, ale také vám mohou srozumitelně sdělit fakta.

Přečtěte si také