Denní horoskop BERANA na 14. 7. 2022

Beran 14. 7. 2022

Úspěch na všech úrovních naplňuje váš život a vy se cítíte naprosto báječně, Berani. Nevýhodou je, že jste možná až příliš svědomití. Vkládáte do práce spoustu hodin navíc? Buďte v tomto ohledu vybíraví a nepracujte víc, než je nutné. Mohli byste se stresovat natolik, že byste příliš namáhali své síly, a to vám nepomůže. Dodržujte tempo.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce by vás mohla přimět vidět někoho výjimečného v jiném světle. Pravděpodobně to bude zcela pozitivní zkušenost, protože jste možná nedokázali ocenit, jak úžasnou bytostí ve skutečnosti je, protože jste si ji zaškatulkovali do určitého šuplíku. Vaše dnešní zkušenost s touto osobou vám umožní skutečně zjistit, jaké máte štěstí, že máte možnost ji lépe poznat.

Práce

Při jednání s někým, kdo není tak prozíravý jako vy, bude zapotřebí trpělivost. Když dojde na přetlačovanou, nebojte se vytáhnout svůj arzenál faktů, které jste pomalu a pilně shromažďovali. Zvítězíte.

Peníze

Tento týden jste v zajímavé situaci. Váš život může být složitější, než by musel být, zejména pokud jde o to, co je vaše. Určit si, jak budete vydělávat peníze nyní i v budoucnu, je lepší než nechat vše na náhodě. Příliš důvěřovat druhým není nyní to nejlepší.

Zdraví

Jste lidé a potřebujete občas obejmout! Nejde o sex ani o svádění, je to jen hluboké potvrzení toho, že jste dobrý a milující člověk. Pokud se s touto potřebou dokážete ztotožnit, neváhejte a nechte se obejmout od někoho, kdo vás má rád! Vaše emoce mohou být poněkud syrové  můžete zažít slzy nebo smutné pocity i ve chvíli, kdy toto objetí přijímáte. Nechte pocity uvolnit a nezpochybňujte své emoce.

Přečtěte si také