Denní horoskop BERANA na 16. 2. 2023

Beran 16. 2. 2023

Dnes by k vám mohlo přijít několik poněkud znepokojivých sdělení, možná i ze zahraničí. Nebude to pravděpodobně nic vážného, Berani, ale mohlo by to stačit na to, aby vás to trochu vyvedlo z míry. Změny ve vašem okolí by mohly narušit vaši každodenní rutinu. Někdo ze sousedů nebo příbuzných by mohl být nemocný a vy byste se mohli cítit povinni mu trochu pomoci. To je v pořádku, pokud se k tomu příliš nezavazujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu postavení planety se dnes originalita a smyslnost spojují ve šťastnou dvojici. Pokud chcete na své rande udělat dojem, oblečte se tak, abyste zazářili, ale zároveň se ujistěte, že jste oblečeni do něčeho, co jedinečným způsobem vypovídá o smyslu vaší existence. Kombinace sexy vůně a opojné konverzace může být právě to, co je potřeba k tomu, aby se situace obrátila ve váš prospěch.

Práce

Vaše úmysly jsou dobré a určitě jste na správné cestě, ale zároveň jste možná trochu krátkozrací. Pokud chcete být skutečně úspěšní, musíte o věcech přemýšlet v dlouhodobém horizontu. Rozšiřte své myšlení.

Peníze

Možná se snažíte získat širší publikum pro to, co děláte nyní, abyste mohli přilákat kupce, investory nebo jiné osoby s penězi. Něco, co plánujete, vyžaduje více peněz, abyste to mohli rozjet. Je velmi důležité věnovat určitou pozornost penězům, o které se dělíte s ostatními. Spoluinvestice nebo dluhy potřebují ošetřit. Ujistěte se, že jste podepsali všechny dokumenty a včas zaplatili všechny poplatky. Odtud můžete sklízet ovoce.

Zdraví

Dnešní aspekt vám připomíná věci, které jste cítili už dávno. Možná jste v loňském roce zažili chvíle, kdy jste se potřebovali někomu vyjádřit, ale z nějakého důvodu jste neměli pocit, že to dokážete. Nebo jste možná chtěli udělat něco hezkého pro sebe a stále jste to odkládali. Využijte dnešek k tomu, abyste se soustředili na své emoce, všimněte si, kde jsou ve vašich pocitech překážky a kde jste zanechali drsné místo. Potěšte se výživným jídlem.

Přečtěte si také