Denní horoskop BERANA na 18. 5. 2023

Beran 18. 5. 2023

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie je velmi slibná pro všechny druhy společenských setkání. Vládne přirozená vřelost a touha oslovit a otevřít se druhým. Pokud hledáte výjimečný vztah, může vše začít obyčejným rozhovorem. Lidé jsou totiž velmi laskavě naladěni a jsou ochotni naslouchat. Amorův šíp by mohl zasáhnout i v nečekané situaci.

Práce

Celkově bude den probíhat hladce a získáte obrovskou emocionální podporu pro práci, kterou děláte. Ostatní se dokážou vcítit do toho, čím procházíte, v dobrém i zlém, a to vám značně usnadňuje práci.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Zrovna když se tempo každodenního života stává zvládnutelným, přijde zádrhel. Může být velmi dobře vnitřní, a proto je těžké vědět, jak vyjádřit frustraci, kterou cítíte. Nechte ji den nebo dva odeznít. Dnešní planetární aspekt ve vás vyvolá citlivost: sepište si své pocity a prostě se snažte v tom všem zorientovat. Nedělejte si starosti s ostatními lidmi. Prozatím je prioritou péče o sebe a uspokojování vlastních zdravotních potřeb.

Přečtěte si také