Denní horoskop BERANA na 2. 10. 2022

Beran 2. 10. 2022

Dlouho očekávaná dovolená nebo stěhování, které jste si přáli uskutečnit, by dnes konečně mohly být možné. Než se vydáte na cestu, možná bude třeba vyřídit nějaké papírování. V hlavě se vám mohou honit myšlenky na obchodní postup a možná zvážíte absolvování jednoho nebo dvou kurzů, které zvýší vaši prodejnost a pomohou vám přiblížit se k dosažení vašich cílů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou dny, kdy se nemůžete zbavit obav, jak to s vaším současným milostným vztahem vypadá. Dnes se můžete cítit trochu podezřívaví ohledně záměrů své milované osoby. V hlavě se vám mohou přehrávat nejrůznější fantazie, v nichž sebemrskačsky přeháníte nejrůznější příznaky. Možná však bude lepší počkat, než svého cukrouška zbytečně obviníte.

Práce

Vycítíte, co je třeba udělat, mnohem dříve, než vám někdo řekne, co je třeba udělat. Naslouchejte své intuici. Nečekejte na pokyny, prostě pokračujte. Nadřízení a spolupracovníci ocení, když se u projektů chopíte iniciativy.

Peníze

Už dlouho si chcete udělat pořádek ve svém pracovním a finančním životě a toto období vám nabízí tu správnou kombinaci energií, abyste to zvládli. Je to skvělý čas na aktualizaci životopisu a hledání nové práce, pokud chcete, nebo na získání pozornosti nadřízených pro švestkové úkoly. K těm nejlepším se přihlaste dobrovolně a možná dostanete i přidáno.

Zdraví

Těší vás chvála mnohých, ale na kritiku jste často téměř alergičtí (pravděpodobně proto, že se vám jí dostává tak málo!). Lidé jsou ohromeni vaší vysokou úrovní energie a schopností dotáhnout věci do konce. Zkuste se otevřít oblastem, o kterých se potřebujete něco dozvědět. Jak jste na tom v oblasti zdravé výživy? Soustředíte se více na udržování úrovně váhy než na to, co se skutečně děje pod povrchem? Tomu se říká "podvádět" své zdraví a má to své důsledky!

Přečtěte si také