Denní horoskop BERANA na 2. 2. 2023

Beran 2. 2. 2023

Berani, váš současný milostný zájem by mohl mít nějaké rodinné problémy. Proto dnes večer neočekávejte příliš vzrušující konverzaci. Váš partner se může zdát zaneprázdněný a nebude mít zrovna nejlepší náladu. Buďte si jisti, že to s vámi nemá nic společného. Nedovolte, aby vás nejistota přemohla. Nevyžadujte vysvětlení. Buďte u toho, i když to znamená mlčet, a nechte partnera, aby si vše promyslel. Je to taktní a jistě to ocení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte určité pochybnosti o vztahu, ve kterém se právě nacházíte, ale nedokážete přijít na to, proč tomu tak je, pak vám astrální umístění může právě dnes pomoci tuto záležitost objasnit. Je možné, že vám dotyčná osoba připomíná někoho, koho jste kdysi znali, a vy tuto asociaci nemůžete dostat z hlavy.

Práce

Získat informace od ostatních dnes nebude snadné. Budete poměrně dlouho pátrat, abyste našli požadované odpovědi, ale ty bohužel nepřijdou bez odporu. Buďte trpěliví místo dotěrní a uspějete.

Peníze

Možná máte na mysli především nápady, myšlenky a slova o svobodě a smyslu. Než však napíšete dopis šéfovi a dáte výpověď, zvažte, jak můžete přispět ke kráse a kreativitě svého pracoviště. Podávání pozitivních návrhů může přinést překvapivé výsledky a dát vám na starost nový vzrušující projekt. To vám může přinést nejen více peněz, ale také posílit vaše sebevědomí.

Zdraví

Rádi se bavíte, ale trpíte iracionálním strachem, že lidé na večírek nepřijdou – nebo něco podobného. Tento strach z odmítnutí máme všichni a jeho důsledky můžete snížit pomocí několika jednoduchých cvičení. Zkuste se držet cvičební rutiny, a když budete mít chuť to vzdát, prostě si řekněte, že se nenecháte odmítnout v dělání toho, co je pro vás dobré. Když to budete dělat znovu a znovu, zmenší se váš strach z osamělosti.

Přečtěte si také