Denní horoskop BERANA na 21. 7. 2022

Beran 21. 7. 2022

Berani, můžete zažívat velký citový zmatek. Probíhá ve vás diskuse a vy se těžko rozhodujete, zda být praktičtí, nebo spíše fantaskní. Hledat pomoc u druhých může problém jen prohloubit, proto berte rady druhých s rezervou. Pokud se vám nic nezdá jasné, přečkejte bouři a pokračujte, až budete mít lepší přehled o počasí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že rozložení planet naznačuje, že se vám podaří prosadit si svou u milované osoby, pokud dokážete dostatečně přesvědčivě prosadit svůj názor. Můžete se pokusit o jakékoli jiné prostředky, abyste je přiměli sdílet váš názor, ale nakonec zvítězí vaše jazykové znalosti. Potřebujete lehký, plynulý, flexibilní a přizpůsobivý přístup.

Práce

Lidé mají dnes pravděpodobně velmi ostrý jazyk. Snažte se nebrat jejich ostrá slova příliš vážně. Podstatné je, že mluví rychleji, než myslí. Mohlo by dojít k hádkám bez příčiny. Udělejte vše pro to, abyste tomu zabránili.

Peníze

Tento týden je ve vzduchu cítit napětí. Aktivita v oblasti peněz a hodnot vám ukazuje, že je na čase zjistit, zda vám způsob, jakým v současnosti vyděláváte peníze, vyhovuje, Pokud ne, tento aspekt vás silně vybízí k akci směřující k lepšímu řešení. Nenechávejte to na náhodě ani nepředpokládejte, že to za vás udělá někdo jiný. Život může být takový, jaký ho chcete mít.

Zdraví

Mezi přáteli a rodinou můžete najít chápavé posluchače, ale někdy jste to vy, kdo potřebuje naslouchat sám sobě. Věci, které chcete udělat pro své zdraví, ale stále je odkládáte – pít více vody, jíst méně cukru, častěji cvičit  to jsou věci, které můžete uskutečnit jen vy. Když se přistihnete, že si chodíte pro útěchu k druhým, zeptejte se sami sebe, zda byste to nemohli být vy, kdo si poskytne útěchu v podobě zdravých návyků.

Přečtěte si také