Denní horoskop BERANA na 22. 4. 2022

Beran 22. 4. 2022

Berani, spojte se dnes se svou vlastní hodnotou a řekněte nahlas: "Jsem úžasný!" Jste dobří v tom, že dokážete rozšířit své srdce na druhé a pomoci jim s jejich problémy. Nyní si vezměte trochu této lásky a péče a zaměřte ji na sebe. Problémy týkající se lásky a romantiky jsou na prvním místě. Měli byste si udělat čas na zhodnocení toho, kde se v této fázi nacházíte, a vyživovat tuto část své bytosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace ve vás může vyvolat netrpělivost, pokud jde o rychlost, s jakou se urovnává určitý vztah. Možná si zoufale přejete, abyste se ocitli uzamčeni v konečném objetí, hluboko v jejich náručí, ale tento okamžik možná nepřichází dostatečně rychle. Existuje velká šance, že se tak stane, ale neodrazujte je přílišným nadšením. Až se přestanete bát, pravděpodobně se to stane.

Práce

Nenechte se přesvědčit bláboly z vodní lázně. Držte se svého a dávejte si pozor na rétoriku ostatních. Hluboko v srdci víte, že je to správný krok. Je v pořádku, že o sobě pochybujete, ale jakmile se rozhodnete, jděte dál a neohlížejte se zpět.

Peníze

Je to pro vás týden nahoru a dolů. Na jedné straně se tento týden hodně zaměřujete na peníze a postavení. Na straně druhé se aspekty dotýkají vašeho domu dluhů a peněz jiných lidí. Vesmír chce, abyste to vyřešili dříve, než se to ještě zhorší.

Zdraví

Pestrost cvičebního režimu je pro vás přínosem. Nuda vás může přimět vzdát se cvičení, které je pro vaše zdraví nezbytné, proto se snažte seznámit s několika formami cvičení, které jsou pro vás náročné a příjemné. Na trhu jsou dnes doslova stovky cvičebních aplikací a předplatných, z nichž mnohé jsou zdarma nebo za nízkou cenu. Vyzkoušejte něco, co jste ještě nikdy nedělali, ale vždy jste se to chtěli naučit! Tím zaženete nudu.

Přečtěte si také