Denní horoskop BERANA na 28. 3. 2023

Beran 28. 3. 2023

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když se budete snažit a budete dostatečně odhodlaní, všechno se dá obejít. Postavení planet naznačuje, že hledáte řešení pro překážky, které se zdají stát v cestě slibnému vztahu a brání mu v hladkém vývoji, jak byste si přáli. Vodítkem je nevnímat je jako problémy, ale jako jedinečnou příležitost.

Práce

Nejenže se cítíte emocionálně jistí a sebevědomí, ale jste také nesmírně optimističtí a otevření novým nápadům a koncepcím. Váš rozhled je široký a jste ochotni se učit.

Peníze

V této době přemýšlíte o tom, jak ve svém životě vytvořit více finančních příležitostí, a jste připraveni to udělat. Vaše vztahy budou ještě důležitější v práci i v peněžním životě. Možná zjistíte, že otevření se partnerovi vám pomůže dostat se na stejnou finanční vlnu. Ve vašem sektoru učení se vám bude dařit.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak  máte to na starosti vy. Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka po pláži a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe.

Přečtěte si také