Denní horoskop BERANA na 28. 4. 2022

Beran 28. 4. 2022

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu uspořádání dochází k efektu push-me-pull-you. Jedna vaše část to opravdu, upřímně a opravdově dělá, zatímco druhá část nechápe, proč by měla. S tímto konkrétním postojem se v milostném životě nikdy nikam nedostanete. Rozhodněte se tedy dřív, než bude pozdě. Nechcete přece propásnout jedinečnou příležitost.

Práce

Překonali jste rychlostní výkyv posledních dní a nyní můžete opět sešlápnout plynový pedál. Podpora okolí vám pomůže dosáhnout obvyklé rychlosti. Pokud si nejste jisti, jak postupovat, opřete se o ostatní.

Peníze

Budete pravděpodobně mnohem hovornější než jindy. Možná přemýšlíte o změně způsobu, jakým se prezentujete světu. Zaujmout profesionální vystupování znamená, že můžete získat nové zaměstnání nebo postoupit u stávajícího zaměstnavatele. S novou kanceláří přicházejí i peníze a klíč od toalety pro vedoucí pracovníky.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned! Dnes se u vás může projevit netrpělivost. Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: vypořádejte se se svou frustrací pořádným cvičením nebo na cyklostezce!

Přečtěte si také