Denní horoskop BERANA na 3. 3. 2023

Beran 3. 3. 2023

Služba druhým je důležitá, Berani, ale dbejte také na to, abyste se starali sami o sebe. S událostmi dne může být spojena mimořádná dávka dramatičnosti. Může to být přesně to vytržení z reality, v které jste doufali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je o tom, že se podíváte na minulé vztahy, a všimnete si, kde jste dělali chybu a co jste dělali správně. Dnešní p[planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste znovu nespadli do stejných pastí, a pokud to bude užitečné, abyste dokonce zvážili, zda se o sobě a svých vztahových vzorcích nedozvíte více.

Práce

Lidé si vás budou vážit pouze tehdy, když s nimi budete komunikovat jasně, organizovaně a promyšleně. Nápady, které vás napadnou z ničeho nic, nebudou mít u lidí kolem vás dobrý ohlas, pokud je nepodložíte pádnými fakty.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat pocit melancholie. Možná se budete chtít stáhnout do ústraní a dopřát si trochu klidu pro sebe. Pokud vás zarmoutila nějaká událost v rodině nebo dokonce děsivé globální události nebo máte pocit, že jste v uplynulých měsících nedosáhli toho, čeho jste chtěli, bylo by užitečné a očistné, kdybyste se v příštích několika týdnech věnovali pravidelným hlubokým dechovým cvičením.

Přečtěte si také