Denní horoskop BERANA na 30. 3. 2023

Beran 30. 3. 2023

Mohla by se vám naskytnout příležitost k práci navíc nad rámec vaší běžné práce. Využijte ji, Berani. Nejenže byste si mohli vydělat nějaké peníze navíc, ale také by se vám mohly otevřít nové dveře, které rozšíří vaše profesní obzory. Jediné nebezpečí spočívá v tom, že byste mohli pracovat příliš tvrdě a unavit se. Na chvíli to nevadí, ale neudělejte si z toho zvyk. Musíte si šetřit síly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete, aby se mezi vámi a vaším milostným zájmem něco změnilo, možná by bylo nejlepší využít současné astrální konfigurace k něčemu pozitivnímu. Možná zjistíte, že cítíte intenzivní vášeň, takže než abyste tuto mocnou sílu promarnili, raději ji dobře využijte a ujistěte se, že se postavíte důležitým problémům a začnete je léčit.

Práce

Lidé se budou velmi zdráhat poskytnout vám informace. Svá tajemství si nechávají pro sebe. Čím více se budete snažit do nich strkat a šťourat, tím více budou mlčet. Buďte tajnůstkářští i se svými nápady. Neprozrazujte své informace.

Peníze

Ačkoli v tuto chvíli myslíte jak na cestování, tak na učení, je lepší se dále vzdělávat. Certifikační kurzy vám mohou přinést více peněz a upevnit vaši pozici v daném oboru. Mezitím vás vyzýváme, abyste se více zaměřili na to, jak můžete rozšířit svou klientskou základnu. Na ní závisí prodej zboží a služeb.

Zdraví

Dnes jste obzvláště citliví na své okolí. Můžete, ale nemusíte být designér nebo architekt, ale záleží vám na tom, jak vypadá fyzický svět. Vyžadujete rovnováhu a harmonii mezi svým vnitřním a vnějším světem. Pokud jste chtěli něco ve svém domově nebo šatníku změnit, abyste měli větší pohodlí nebo klid, pusťte se do toho. Váš vnitřní svět je ovlivněn jakýmkoli odkládáním a má sklon nechat se strhnout nevyřešenými problémy.

Přečtěte si také