Denní horoskop BERANA na 31. 12. 2022

Beran 31. 12. 2022

Vaše energie a životní nadšení by dnes měly být na velmi vysoké úrovni, Berani. Možná se proto budete chtít sejít s některými svými přáteli a možná dokonce uspořádáte nějakou improvizovanou společenskou akci. Vzrušující novinky a podnětná konverzace by měly na dlouhou dobu zaměstnat vaši mysl. V určitém okamžiku si budete chtít vybít trochu fyzické energie, třeba svižnou procházkou nebo jiným druhem cvičení. Užijte si den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace znamená, že máte šanci mluvit o svých pocitech a vysvětlit se. Milostné zájmy mají tendenci považovat vás za něco záhadného a tajemného a dost často nevědí, co si o vás myslet. Ve světě emocí jste jako doma, ale neradi se vysvětlujete, protože to ve vašich očích ubírá kouzlo. Někteří lidé to ale opravdu potřebují vědět.

Práce

Spojte se s lidmi, kteří mají podobný názor jako vy. Spolupracujte. Vaše společné úsilí bude mnohem větší než součet všech vašich individuálních snah dohromady. Když už nic jiného, budete moci načerpat nové skvělé nápady.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se možná vykašlou na to, že už nejste ozdobou večírku, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Dávání druhým je něco, co děláte rádi, protože je to způsob, jak vyjádřit svou intuitivní povahu, která může být někdy přehlížena. Jste citlivý člověk a uspokojování vašich potřeb může být také přehlíženo, pokud nemáte přátele, kteří vás znají už dlouho. Musíte se naučit vyjadřovat své pocity slovy. Hledejte způsoby, jak vyjádřit své pocity a jak být vyslyšen. Virtuální knižní klub je zábavný a společenský způsob, jak vyjádřit svou emocionální reakci na literaturu, a mohl by být dobrým začátkem.

Přečtěte si také