Denní horoskop BERANA na 5. 3. 2023

Beran 5. 3. 2023

Berani, dnes by se vám mohly naskytnout příležitosti k tomu, abyste veřejnosti představili svou tvůrčí práci, kterou umíte nejlépe. Může jít o vystoupení, výstavy, veletrhy nebo festivaly – cokoli, co vyžaduje velkou pozornost veřejnosti. Budete v záři reflektorů a zastíníte téměř každého. Je pravděpodobné, že to bude velká zábava. Rozhodně by to mělo posílit vaše ego.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud budete trvat na tom, že se budete stýkat pouze s jednou konkrétní skupinou přátel, kteří žijí v jedné konkrétní oblasti, nemáte šanci se s někým takovým setkat. Planetární konjunkce znamená, že by bylo dobré, kdybyste se začali trochu více zajímat o život a zkoumat ho. Berte ho jako velké dobrodružství a všechny, které potkáte, jako spolucestující. Buďte odvážní!

Práce

Tento den pro vás bude náročný, ale to je v pořádku. Energii, která vám byla dána, využijete k tomu, abyste toho hodně dokázali v mnoha různých oblastech. Zvládnete mnoho malých, krátkých pochůzek. Vyškrtávejte je ze seznamu jednu po druhé. Budete efektivní.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Možná se cítíte frustrováni soudy, které vaše mysl vytváří. Dnešní aspekty nás vybízejí k soucitu se sebou samými i s druhými, avšak vaše znamení je natolik oddané spravedlnosti, že pro vás může být obtížné být soucitní, když je někdo nebo něco ve vašich očích prostě „špatně“. Ustupte a dejte si od takových situací pauzu. Nyní bychom doporučovali plavání, abyste pocítili vlastní beztížný stav.

Přečtěte si také