Denní horoskop BERANA na 5. 6. 2022

Beran 5. 6. 2022

Úkoly všeho druhu vám dnes budou připadat jako Herkulova práce, Berani. Kvůli přepracování a napětí se můžete cítit trochu pod psa. Možná by bylo dobré, kdybyste si na chvíli odpočinuli o samotě. Pokud to nejde, snažte se alespoň trochu uklidnit. Také některé nečekané změny ve vašem okolí by mohly rozvášnit jazyky. Než začnete dělat ukvapené závěry, nezapomeňte si ověřit fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem dnešní souhry astrálních energií se vám může zdát, že jste dnes potkali spřízněnou duši. Pokud jste někde venku, můžete mít pocit, že jde o lásku na první pohled, protože na vás tak působí. Budete podléhat silným emocím - nenechte se však příliš unést.

Práce

Dnes začíná nový pracovní cyklus, který vám pravděpodobně přinese mnoho štěstí v oblasti kariéry. Je to skvělá doba pro plánování zvýšení platu nebo nějakého povýšení. Zasloužíte si ho a zcela jistě ho dostanete.

Peníze

Máte nové možnosti, jak si zvýšit úvazek nebo najít novou práci s lepším platem a výhodami. Aktivita ve vašem domě plném romantiky, rodiny a zábavy znamená, že jste nuceni najít onu křehkou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, o kterou se mnozí snaží každý den. Vy to ale zvládnete.

Zdraví

Pokud neznáte bylinný extrakt z "pilovitých bobulí", je nejvyšší čas, abyste se s ním seznámili. Bylo klinicky prokázáno, že zmírňuje křeče v břiše u žen a podporuje zdraví prostaty u mužů. Téma zmírnění utrpení platí i pro další aspekty vašeho života. Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasnou lekcí jógy. Jedná se o jednoduchá, ale hluboká doporučení.

Přečtěte si také