Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 9. 2022

Blíženci 1. 9. 2022

Blíženci, nepředpokládejte, že osoba, kterou se snažíte oslovit, dostává vaše zprávy. Možná jste čekali na odpověď a mysleli si, že se na vás tato osoba vykašlala. Možná tato osoba nerozumí otázce, kterou se snažíte položit. Pokud jde o záležitosti lásky a romantiky, budete muset věci vysvětlit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se možná setkáte s romantikou ve společnosti svých velmi dobrodružných přátel. Není to dobrý den na to, abyste zůstávali uvnitř, a pravděpodobně se cítíte tak nadšení ze všeho, že byste to stejně nechtěli. Být s "in" davem, pokud je to možné, vám dává šanci potkat někoho jedinečného a bláznivého, jako jste vy sami. Užijte si příležitost.

Práce

Práce pro vás rozhodně není prioritou. Pracovní den se brutálním způsobem vleče. Nepokoušejte se o nic, co vyžaduje jakoukoli sebekázeň. Dejte si mimořádně dlouhou přestávku na oběd a hodně přestávek. Nebojte se skončit s prací dříve.

Peníze

Čelíte výzvě v oblasti aktivit, které ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. Přestože planety dokonale vyvažují mužskou a ženskou energii ve vašem nitru, mohou také vyhloubit problémy, které byste nyní raději neřešili. Snažte se je brát postupně. Nakonec tato doba poskytuje potřebný prostor pro vznik nových nápadů, z nichž mnohé jsou lukrativní!

Zdraví

Zatímco přemýšlíte o budoucnosti, je důležité věnovat se přítomnosti. Zaměřte část své pozornosti na rozvoj správných návyků, které pomohou vaší vizi. Jednou nebo dvakrát týdně konzumujte spirulinu, chlorellu a další modrozelené řasy ve zdravých koktejlech. Tyto a další zdroje beta karotenu zvýší hladinu vitaminu A v krevním oběhu, který potřebujete pro podporu svého pronikavého zraku. Také sporty, jako je tenis, které jsou závislé na koordinaci ruka-oko, jsou vynikající formou cvičení.

Přečtěte si také