Astročlánky

16. října 2024 06:30

Robert Policar

Mayský horoskop: Přichází čas plný zkoušek, nebojte se jít za svými sny

Nastává čas zkoušek síly, a tak si dovolte v každém ohledu důvěřovat, přestože nemusíte vidět z bezprostředního okolí vždy ty nejlepší reakce. V následujících dvou týdnech se mohou připomenout těžší zkušenosti z vašeho dětství, kdy jste nemohli ani nastavit určitým lidem pevné a zdravé hranice.

Období 1-Ben-2 (Kukuřice, Rákos) do 25.10.2024

Odpusťte si všechny situace, ve kterých jste podle svého mínění selhali, protože to není úplná pravda. Bez těchto důležitých zkušeností byste nebyli tím, čím jste teď. Jděte rozhodně za svou vášní a ukažte celému světu, co ve vás vězí.

Čtěte také: Znamení, která se umí dokonale přetvařovat: Nevěřte Štírům ani Rybám

Ben patří k východním znamením, která jsou známá svou inovativností a schopností uvádět nové projekty a myšlenky k životu. Je to znamení vůdců a inspirativních lidí, kteří dokáží svou vlastní vizí inspirovat svět nebo bezprostřední okolí. I vy tuto schopnost máte a v následujících dvou týdnech si ji můžete připomenout. Je potřeba nejdříve vyléčit svou vlastní sebeúctu, dojít k sebelásce a pak vyjádřit zdravou sebedůvěru a inspirovat druhé. Jděte za svou vášní, ať je to, co chce. Pokud nikomu neubližujete, buďte ve svých tvůrčích projevech svobodní. Nenechte se odradit lidmi, kteří vám ve skrytu jen závidí vaši odvahu.

Co se týká těla a hmotných záležitostí, učiňte své fyzické tělo krásnější, pružnější i pevnější. V tomto ohledu může být ideální jóga v kombinaci s posilováním vlastní vahou. Střídejte protahování a posilování podle svého citu a vnímejte změny, ke kterým může docházet i ve vaší mysli. Mysl a tělo jsou neodmyslitelně propojeny a v tomto ohledu se můžete začít učit číst v tajemné řeči vašeho fyzického těla. Co se týká financí, snažte se rozšířit možnosti, jak zvýšit vaše příjmy a snížit zbytečné výdaje. Období Ben potřebuje činy, a tak neotálejte.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou nejlepšími učiteli: Za katedru by se měly postavit Panny a Váhy

V rovině mysli se zamyslete nad tím, zda nejste vůči svým nejbližším a jiným lidem příliš povolní. Když na všechno kývnete, nemusíte pak v druhých vzbuzovat potřebnou sílu. Na druhou stranu, když se budete silově prosazovat, brzy pocítíte od druhých odpor, který se nakonec otočí proti vám. Snažte se nacházet „průniky“ mezi vašimi současnými kolegy, nadřízenými i podřízenými. Neztrácejte svou tvář, a pokud už požádáte o vyšší plat nebo lepší pracovní podmínky, nesmiřujte se s tím, že budete odmítnuti. Buď najděte kompromis, který vás potěší, nebo hledejte jiné místo, kde si vaší práce budou vážit více.

Co se týká vztahů, může docházet v následujících dvou týdnech k velkým změnám, které v některých případech mohou být i nevratné. Rozhodněte se nastolit rovnováhu mezi dáváním a přijímáním tak, abyste celou duší i tělem cítili, že je to spravedlivé. Buďte aktivní, dokud nebude po vašem, ale zároveň se snažte vcítit i do svých nejbližších. Tento rok se chtějí realizovat všichni, což může být hodně náročné. Pokud dovolíte něco sobě, nebojte se to samé dovolit i ostatním. Férovost se vyplatí, protože udržování rovnováhy je součást každého vztahu. Ostatní si toho časem všimnou a to vám později dodá ještě větší svobodu projevu.

V rovině ducha nastává mocný čas, ve kterém se můžete přiblížit svým cílům, pokud budete odvážní a překročíte rámec, který tu nechali vaši předci. Mějte odvahu jít do nových věcí, a to i přesto, že se to všem bude zdát podezřelé. Vy ale sami moc dobře víte, na co čekáte tak dlouho. Budete-li stát před volbou nedělat nic nebo se do něčeho naplno pustit, vyberte si tu druhou variantu. Spojte se s lidmi, kteří vás vidí a rádi vás podpoří, stejně tak jako vy je. Chopte se kormidla svého života a ujměte se vedení. Tento rok přeje odvážným a odpouští chyby těm, kteří jsou ve své duši nevinní.

Jaký bude říjen podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.