Celebrity

10. října 2024 14:22

Tomáš Durčák

Dara Rolins poprvé po plastice ve společnosti. Z nenávistných reakcí je stále v šoku

Dara Rolins promluvila o plastických operacích

Slovenská popová diva Dara Rolins letos na vlastní kůži zažila, jaké to je, když se člověk v online prostoru stane terčem vlny nenávisti. Informace o tom, že podstoupila facelift obličeje, i první reakce na fotky její upravené tváře, ji zanechaly zcela konsternovanou. Nyní poprvé od zákroku vyrazila do společnosti a pro pořad Showtime popsala, jak se s přívalem kritiky i nadávek vypořádala.

Chirurgický zákrok obličeje, který se Dara Rolins rozhodla podstoupit u renomovaného italského chirurga, bohužel od začátku neprobíhal zcela podle jejích představ. Doktor Michele Pascali totiž podle všeho bez jejího vědomí začátkem roku 2024 zveřejnil video, na němž ukazuje a popisuje, co vše bude zpěvačce během zákroku vylepšovat. Tím veřejnosti prozradil nejen, co vše už Dara na obličeji nebude mít původní, ale také, že vůbec zákrok, o němž do té chvíle mlčela, podstoupila.

Následně jí tak nezbylo nic jiného, než jít „s kůží na trh“ a jakmile se vše důležité zahojilo, pochlubila se výsledkem zákroku na sociálních sítích. Prvotní reakce však byly tak kritické a negativní, že šokovaly i samotnou Rolins. Dara se nyní poprvé od zákroku objevila ve společnosti a při té příležitosti na nepříjemné období zavzpomínala.

„Samozřejmě, že mě to mrzelo a jak jste říkala, na jednu stranu mi spoustu žen fandí a říkají: ‚Jo, proč ne‘. A pak je spousta žen, bohužel speciálně žen, i když jsem si původně myslela, že to bude iritovat spíš muže, které mě uváděly do takových rozpaků, že jsem si říkala: Pane bože, to je jako kdybych podstoupila operaci proměny pohlaví nebo bych vyvraždila vesnici plnou malých dětí‘. Ale já dostávám takový náklad za něco, co dneska podstupuje každá druhá, třetí žena nejenom v showbyznysu?“ popsala Dara svůj prvotní šok z reakcí, které jí fanynky z Česka i Slovenska na plastiku nadělily.

Kroutila jsem hlavou a říkala si, jak umí být ženské nepřejícné, zlé a krátkozraké...

„Fakt jsem hodně kroutila hlavou a říkala si, jak umí být ženské nepřejícné, zlé a krátkozraké. Protože každý takový zákrok samozřejmě potřebuje čas,“ snažila se Dara opět upozornit na fakt, že lifting obličeje nemá ani po několika měsících stále svou finální, ideální formu. Naznačila tím, že část nenávistných reakcí mohla vyvolat i jednoduchá nevědomost komentujících, kterým se nový vzhled zpěvačky ani trochu nezamlouval.

„A to, že jsem já měla pocit, že chci mluvit s mými fanoušky na sítích dřív, než bylo všechno dokonalé… ani dneska to ostatně ještě není dokonalé. Ale myslela jsem si, že dospělý člověk proboha pochopí, že i když si sundám sádru z ruky, tak nejdu rovnou vyhrát Wimbledon a všechno potřebuje svůj čas. V mém případě, i v případě každého faceliftu a podobného zákroku, je to stejné a na dlouho,“ podivuje se i dnes stále Dara, která optimisticky dodala: „Ale stalo se, jsem možná takový průkopník. Mám pocit, že teď to řeší a zajímá strašně moc žen, které možná i dostaly odvahu o tom mluvit nahlas.“

Nic z toho, čím si musela na sociálních sítích projít a co všechno si zde přečíst, by se zřejmě nestalo, kdyby její italský chirurg nezveřejnil zmíněné video, z čehož Rolins zpočátku rozhodně nadšená nebyla. „Jasně, že jsem se zlobila. To bych nebyla žena. Je to taková intimní chvíle a moment, který se zbytkem světa opravdu nechcete sdílet. Kdyby mi někdo položil na toto téma otázku, určitě bych nezapírala. Stejně jako jsem nezapírala zvětšení prsou,“ vysvětlila Dara, že zákrok samotný před světem tajit nechtěla.

„Ale neměla jsem v plánu takhle do světa vykřičet, že kdyby mě lidé náhodou hledali, tak budu na operačním stole v Itálii. Itálii jsem totiž původně zvolila i kvůli větší anonymitě. Což nakonec nedopadlo, ale co už. Obrátila jsem list, jedeme dál a na pana doktora se nezlobím,“ uzavřela zpěvačka, která už dříve potvrdila, že má v plánu služby stejného chirurga v budoucnu opět využít. A jak je s novým vzhledem své partnerky spokojený Pavel Nedvěd? „Partner je spokojený, ale vždycky, když na mě kouká, říká: ‚Miláčku, já teda ten rozdíl úplně nevidím. Ale důležité je, že se dobře cítíš. A to se mi na něm líbí‘,“ pochlubila se na závěr Dara Rolins.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.