Celebrity

14. července 2024 11:48

Vanesa Havlíková

Stavba italského sídla Dary Rolins a Pavla Nedvěda pokročila. Připomíná luxusní hotel

Zpěvačka Dara Rolins (51) je po boku své lásky, fotbalisty Pavla Nedvěda (51), velice šťastná. Společný čas nejraději tráví na dovolených nebo ve slunné Itálii, kde si v roce 2022 pořídili nádherný pozemek a staví tam luxusní sídlo u jezera Lago Maggiore. Na nejnovějších snímcích se můžete podívat, jak stavba domu pokročila.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd jsou spolu již tři roky a vypadá to, že jejich láska jenom kvete. Koncem roku 2022 si pořídili nádherný pozemek o rozloze zhruba 2000 metrů čtverečních s dechberoucím výhledem na italské jezero Lago Maggiore.

Čtěte také: Další krok ve vztahu Dary Rolins a Pavla Nedvěda. Pořídili si luxusní pozemek u jezera

Dům připomínající spíše hotel

Slovenská zpěvačka i česká fotbalová legenda již od počátků svého vztahu dávají najevo, že chtějí mít zázemí v Česku i v Itálii, kde Nedvěd strávil část své bohaté sportovní kariéry. „Rozhodli jsme se, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla k nám, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma. Děti už spolu mít nebudeme, tak jsme si říkali, že si postavíme domečky a budeme fungovat na jedné i druhé adrese, možná na třetí, na čtvrté. Kdo ví, jsme světoběžníci,” vysvětlila Dara Rolins před časem v pořadu Showtime na Primě.

Právě vila v Itálii, kterou dvojice staví, získává už jasné obrysy. Dům, který svou velikostí připomíná spíše hotel, stojí v blízkosti italského jezera a nabízí vskutku dechberoucí výhledy. Pozemek o rozloze zhruba 2000 metrů čtverečních, jenž se nachází v Lombardii, v malebné vesničce Arolo, dvojice pořídila za přibližně milion eur.

Přečtěte si: Dara Rolins se po plastice ukázala s Nedvědem. Společně omládli o několik let

Dle fotografií z ptačí perspektivy, které si můžete prohlédnout v galerii v úvodu článku, se jedná o vskutku velkolepé sídlo. Několikapatrové vile nebude chybět dlouhý bazén ani menší zahrada s výhledem do zeleně.

Podívejte se na rozhovor s Darou Rolins, v kterém mluví o partnerovi i luxusu:

Sdílejte článek
Štítky Itálie jezero bazén luxus bydlení Dara Rolins nemovitost Pavel Nedvěd vila pozemek Lago Maggiore pozemek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 8. 2024

Berani, některé technologické vychytávky, které hojně využíváte, se dnes mohou porouchat. To by vás mohlo frustrovat, ale nevylévejte si na nich svou frustraci. To by vám nepomohlo. Zachovejte klid a zavolejte odborníka, aby problém vyřešil. Berte tento výdaj jako příspěvek na své vlastní duševní zdraví.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.