Dara Rolins ukázala obličej a negativní komentáře zmizely. Krásně si to sedlo, píšou lidé

Zpěvačka Dara Rolins zažila nepříjemnou vlnu posměchu, když její plastický chirurg zveřejnil video se zákrokem, který u něj absolvovala. Šlo o facelift, tedy operaci obličeje za účelem omlazení vzhledu, u které je známo, že je potřeba počkat, než si poté vše „sedne“.

Dara Rolins (51) poslední týdny sdílela nejvíce fotek ve slunečních brýlích a s různými pokrývkami hlavy, ovšem je léto... Její fanoušci to ale nenechali bez povšimnutí a chtěli vědět, jak obličej vypadá. Zdá se, že teď už se vše zahojilo a kůže po zákroku dostává finální podobu. Zpěvačka sdílela na Instagramu fotky, na kterých jí to moc sluší. A zmizely i negativní komentáře, kterým se teď několik dlouhých měsíců nevyhnula.

Že negativní komentáře nepromazává, popsala zpěvačka už před časem. „Nechce se mi v tom přehrabovat a mazat negativní komentáře, nebo hejtry blokovat, na to máme jiné sebestředné umělce. Jedno je ale jisté: Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý, ani zlý komentář žádný vliv. To možná když mi bylo deset let a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád, abych byla šťastná,“ vzkázala Dara Rolins všem kritikům.

Nové fotky ale fanoušci zpěvačky zatím jen chválí. „Vypadáte mladší než já, a to je mi 27,“ napsala například jedna ze sledujících. „Tak tady jste top, krásně si to sedlo, mladý a svěží vzhled. Trpělivost růže přináší a taky odvaha. Fakt nádherná a jste to stále vy. Krása,“ vyjádřila podporu další fanynka. Věk Daře tipují okolo 30 let, což je úctyhodný výsledek. Nutno ale říct, že Dara Rolins je aktivní žena, která na své postavě maká a samotný vytoužený facelift tak pro ni byl spíše jen třešničkou na dortu.

Podívejte se, jak se Dara Rolins loni prošla po přehlídkovém mole s Evou Longoria a Helen Mirren:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.