Celebrity

15. září 2024 18:10

Tomáš Durčák

Dara Rolins otevřeně o plastice obličeje: Kde to žijeme, jak můžou ženy být tak zlé?

Slovenská popová zpěvačka Dara Rolins nedávno sklidila obrovskou vlnu hejtů, když vyšlo najevo, že si nechala chirurgickým zákrokem vyhladit obličej. Nyní se rozhodla poprvé promluvit o období, kdy šokovaná a v němém úžasu denně dostávala desítky a desítky nepříjemných vzkazů.

Popová diva Dara Rolins o svém liftingu původně neřekla ani slovo a po zákroku se kromě hojení v soukromí věnovala zcela jiným věcem. Jenže její italský chirurg Michele Pascali se rozhodl zveřejnit video, v němž odhalil, jak vypadala tvář slovenské zpěvačky před operací. Zároveň v něm prozradil, že Dara u něj podstoupila lifting krku, operaci očních víček a facelift.

Tím ji pořádně nakrknul, jelikož o zveřejnění videa a v něm obsažených informacích vůbec nevěděla. Ale především se od té chvíle pozornost všech fanoušků zaměřila na to, jak obličej Dary po všech těchto zákrocích bude vypadat. A prvotní reakce byla zdrcující, zpěvačka si vyslechla komentáře o tom, že má zcela jinou tvář a „už to není ona“. Další komentáře ji obviňovaly z narcismu, snahy jít za každou cenu proti přírodě či neschopnosti stárnout s grácií a vděčností za to, jakou má ve svém věku postavu.

Byť dnes už je situace jiná a zřejmě i vlivem definitivního zahojení pozůstatků celého zákroku Dara opět dostává převážně pozitivní komentáře, nad vlnou hejtů, kterou před časem inkasovala, jí stále zůstává rozum stát. „Najednou se spustila vlna hejtů, jak kdybych vyvraždila vesnici s malýma dětma nebo prodávala drogy,“ popsala stále v úžasu Dara v rozhovoru pro Blesk tv Magazín.

„Nechápala jsem, že lidi najednou zapomněli, že mám srdce a duši. Přišlo mi k neuvěření, jak můžou být ženský k ženské tak zlý. Přitom já jen udělala to, co dělá každá druhá, akorát o tom nemluví třeba ani s kamarádkami. Vážně jsem si říkala: Proboha, kde to jsme, kde to žijeme? Vždyť to je moje tělo, moje hlava, moje rozhodování, moje zodpovědnost. Nikomu nijak neubližuju,“ popsala Rolins složité období, kdy se stala pro mnoho komentujících terčem nenávisti.

Připomněla přitom, že zejména v její branži nejsou podobné chirurgické zákroky ničím výjimečným, ba naopak spíš standardem. „Ve světě showbyznysu je dnes výjimkou spíš ten, kdo nic takového nepodstoupil. Nebo myslíte, že Tom Cruise a Brad Pitt vypadají v šedesáti tak dobře, protože mají dobrý geny? (smích)“ brání své rozhodnutí slovenská zpěvačka. Ta už s odstupem času nechová původní zášť ani vůči italskému chirurgovi, který pravdu o jejím zákroku bez jejího vědomí zveřejnil.

„Stalo se to v horlivosti slečny, která se mu stará o sociální sítě. Bylo to líto jemu i jí, omluvili se mi,“ popsala Dara podrobnosti zveřejnění videa, o nichž původně neměla povědomí. „Jsem s ním pořád v kontaktu, čekají mě kontroly, trvá rok, než si ten obličej definitivně sedne. A přece si nebudeme dělat špatnou energii,“ vysvětlila Dara, že určitě nemá v plánu proti zmíněnému doktorovi podnikat nějaké právní kroky.

Znovu také vysvětlila, proč se navzdory tomu, že její dokonalou postavu už léta obdivují fanoušci od Aše až po Novou Sedlicu na východě Slovenska, pro chirurgický zákrok rozhodla. „Prostě jsem si říkala, že když mám tělo jako třicetiletá holka, tak je přece nesmysl, abych měla obličej jako padesátiletá. Přestože mám super geny po mamce, která je kočka, tak jsem cítila, že je moje pleť unavená a povadlá. Už mi bylo pade, s tím přichází přechod a všechny tyhle věci, který se životem ženy souvisí,“ vysvětlila Rolins, která dodala, že její partner Petr Nedvěd jí zákrok nerozmlouval, ale přišel mu zbytečný.

Rytmus volal s žádostí své expřítelkyni. Dara Rolins si ho vychutnala vtípkem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.