Celebrity

19. července 2024 10:41

Šarlota Chmelařová

Rytmus volal s žádostí své expřítelkyni. Dara Rolins si ho vychutnala vtípkem

Rapper Rytmus (47) plánuje svůj velký koncert v O2 aréně, na který se rozhodl přizvat řadu hostů. Jedním z nich by měla být i jeho bývalá partnerka Dara Rolins (51). Jak zpěvačka reagovala na jeho nabídku?

Rytmus a Dara Rolins spolu chodili sedm let. I po rozchodu však zůstávají přáteli, jak se ostatně potvrdilo i během jejich telefonického rozhovoru, který si známý rapper nechal nahrát. Na videu stojí před pražskou O2 arénou a v ruce drží telefon. Viditelně napjatý pak volá své expartnerce Daře.

„Haló?“ ozve se v telefonu. „Čau Dary, to jsem já,“ hlásí jí Patrik Vrbovský alias Rytmus, načež oba dva propuknou ve smích. „Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl,“ ptá se Vrbovský své bývalé přítelkyně.

Dara si Rytmuse vychutnala vtípkem

„Já se mám dobře. No, dlouho jsme se neviděli. To je pravda. Co pro tebe můžu udělat?“ ptá se ho Rolins. „Víš, co bys pro mě mohla udělat? Že rád bych tě viděl 14. září na mojí O2 aréně, jestli bys přišla zahostovat se skladbou Party DJ,“ zeptal se s úsměvem na tváři Patrik.

Mohlo by vás zajímat: Dara Rolins si s dcerou prožila krušné chvíle. Laura se otrávila alkoholem

Zpěvačka se rozhodla svého ex trochu napínat a zpočátku reagovala odmítavě. „Ty kokos, já nemůžu, jsem v Bulharsku na dovolené,“ odpoví zpěvačka. Rytmus propukne v záchvat smíchu a snaží se zpěvačku přesvědčit k tomu, aby zkusila své plány přehodnotit. „No, tak to... nedá se to zrušit nějak?“ ptá se s nadějí v hlase Vrbovský. „Jasně, že přijdu! Strašně ráda. Těším se úplně, že nejvíc,“ potěšila nakonec svou odpovědí Patrika Dara.

Čtěte také: Jasmina Alagič a Rytmus sdíleli zamilovanou fotku. Fanoušci spekulují o těhotenství

Patrik Vrbovský si v roce 2019 vzal moderátorku Jasminu Alagič (35), kterou mohou diváci znát například z pořadu Česko-slovensko má talent a s níž má syna Sanela. Žádost o ruku tehdy přišla po čtyřech měsících vztahu. Rapper s moderátorkou začal randit krátce po rozchodu s Darou Rolins. Zpěvačka je nyní ve šťastném vztahu s fotbalistou Pavlem Nedvědem (51), se kterým letos slaví třetí výročí vztahu.

Podívejte se také na video, jak Dara Rolins nesnáší dřinu:

Sdílejte článek
Štítky přátelství koncert vztahy Dara Rolins Rytmus celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.