Celebrity

9. července 2024 09:59

Šarlota Chmelařová

Jasmina Alagič a Rytmus sdíleli zamilovanou fotku. Fanoušci spekulují o těhotenství

Moderátorka Jasmina Alagič s manželem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem spolu mají syna Sanela. Teď se šťastní manželé pochlubili zamilovanou fotkou, která u fanoušků vyvolala spekulace o dalším těhotenství.

Jasmina Alagič (35) a Patrik "Rytmus" Vrbovský (47) patří k nejoblíbenějším a nejsledovanějším párům na Slovensku. Manželka známého hudebníka na svém profilu na Instagramu pravidelně sdílí střípky ze svého pracovního, ale i osobního života. Obličej svého prvního syna si ale rodiče nechávali dlouhou dobu pro sebe a světu ho neukazovali.

Výjimku udělala maminka až v jeho čtyřech letech, kdy se pochlubila krásnou fotkou se Sanelem v náručí. I na té je ale chlapeček vidět pouze z profilu. Čas od času se na internetu objeví nějaká jejich společná fotka zezadu či z boku, rodinu a soukromí si ale Jasmina střeží.

Svého syna miluje nade všechno a snaží se mu věnovat veškerý svůj volný čas. „Čtyři nejkrásnější roky mého života díky tobě. Nepopsatelně tě milujeme a přejeme ti všechno, co tě udělá šťastným. Miluj život, užívej si ho, pomáhej a rozdávej lásku a s láskou všechno krásné od druhých také přijímej. Neboj se být sám sebou a buď hrdý na každou dobrou věc, kterou v životě uděláš, budou se ti vracet jako bumerang. Miluji tě nepopsatelně a bezpodmínečně, navždy,“ napsala Jasmina minulý rok v červenci na sociálních sítích.

Krásná moderátorka, která spolu s Davidem Gránským i letos provede diváky talentovou show Česko-Slovensko má talent, tentokrát sdílela fotku z jejich nového domova. Na snímku leží vedle svého muže. „Posílám srdíčko z nového domu,“ napsala k fotografii. Fanoušci začali příspěvek komentovat, posílat srdíčka a objevily se dokonce spekulace o možném druhém těhotenství.

Zakryté bříško?

U některých lidí zřejmě vyvolala teorii o těhotenství póza, ve které se pár vyfotil. Jasmina si na fotce zakrývá břicho dekou a na ní má položenou ruku. Rytmus se k ní láskyplně tulí a svou ruku má položenou na té její.

Mohlo by vás zajímat: Tvrdil jsem, že jsem Arab. Rytmus popsal, že měl v mládí mindrák ze svého původu

„Nejkrásnější pár Česko-Slovenska. Chybí už jen holčička,“ napsala například jedna fanynka. „Nechystá se nějaké tajemné přiznání?“ dotazoval se další sledující, načež mu moderátorka odpověděla vysmátým smajlíkem a srdíčkem. Na skutečné a oficiální oznámení si ale fanoušci ještě budou muset zřejmě počkat.

Jasmina Alagič v pořadu Nový den:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.