Celebrity

18. září 2024 09:20

Michaela Vlčková

Dara Rolins si za snímky bez make-upu opět získala obdiv fanoušků. Pochválila i svého ex

Zpěvačka Dara Rolins (51) mile potěšila fanoušky, když se na sociální síti Instagram pochlubila snímkem, na kterém je zcela odlíčená. Navíc vychválila svého bývalého partnera Rytmuse (47), na jehož koncert zavítala během víkendu.

Slovenská popová zpěvačka ještě nedávno sklízela pořádnou kritiku od fanoušků poté, co na veřejnost unikla informace o tom, že si chirurgickým zákrokem nechala vyhladit obličej. O liftingu se muzikantka před fanoušky nezmiňovala. Nicméně pak se její italský chirurg Michele Pascali rozhodl zveřejnit video, v němž odhalil, jak vypadala tvář hudebnice před operací. Ve videu také prozradil, že Dara u něj podstoupila lifting krku, operaci očních víček a facelift.

Nicméně, nyní se zdá, že krize je už zažehnána a fanoušci se do Dary již nadále nenavážejí a neobviňují ji například z narcismu. O víkendu půvabná blondýnka sdílela na svém instagramovém profilu sérii snímků, na kterých je bez make-upu a od svých fanoušků se dočkala jen samé chvály. „Takhle to vypadá u nás doma v koupelně večer po vystoupení. Odlíčím se, vyčistím zuby, převléknu do pyžámka a šup do postele,“ napsala k fotografiím, které nadchly její sledující. „Vypadáte luxusně,“ okomentoval fanoušek. „Nejkrásnější,“ zaznělo pod příspěvkem.

Mnozí také ocenili její sestřih na mikádo. „Ty vlasy máte perfektní,“ pochválila fanynka. „Vlásky jsou nádherné. Neskutečně vám sednou,“ přidala se další.

Čtěte také: Sanel má oči po mamince. Rytmus a Jasmina Alagič mají krásného syna

Koncert Rytmuse

V sobotu se v pražské O2 areně konal velkolepý koncert rappera Rytmuse, se kterým Dara v minulosti randila. Zlá krev mezi bývalými partnery rozhodně nekoluje, protože během sobotního koncertu slovenská zpěvačka na pódiu vystoupila po boku svého ex.

Jak moc si koncert užila, probrala se svou dcerou Laurou, které přezdívá Lola. „Bylo to super. Jsem ráda, že jsem včera večer byla součástí hudební historie, kterou Patrik i společně se mnou napsal,“ radovala se Dara Rolins.

Zpověď Rytmuse o děsivé havárii: Od smrti ho dělila chvíle. Viděl jsem všude kouř, přiznal:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.