Celebrity

12. října 2024 15:28

Eliška Reiglová

Pohledný Predrag Bjelac není k mání. Po jeho boku je už léta ohnivá rusovláska

Duch Darka zasahuje při setkání s únoscem - Duch 2 (7)

Predrag Bjelac (62) je v Česku proslulý rolemi charismatických gangsterů a mafiánů. I to je jeden z důvodů, proč je magnetem na ženy. Ty u něj ale nemají šanci.

Když se řekne seriálový gangster, zřejmě jen málokomu vyvstane na mysli někdo jiný než Predrag Bjelac. Kdo si ho nepamatuje jako Karkarova z Harryho Pottera a Ohnivého poháru, ten si ho jistě může pamatovat z jedné z jeho mnoha gangsterských rolí.

I v seriálu Duch, který můžete sledovat v sobotu večer na Primě nebo online na prima+, se Predrag Bjelac divačkám líbí, především pak pro své charisma a nadužívání sarkasmu. Pokud by si ale snad někdo myslel, že je volný a sblížit se s ním nebude problém, ten by se mýlil. Už 10 let má pohlednou partnerku.

Ohnivá rusovláska

Predraga Bjelace už před více než 10 lety okouzlila černohorská režisérka Marie Perovič, kterou po jeho boku nelze přehlédnout. Nepatří k milovnicím výstředností, ale její ohnivé vlasy poutají pozornost. Obzvláště by pak vynikly v kombinaci s bílými šaty, které by si ráda brzy oblékla.

„Chce se vdávat,“ prozradil Predrag Bjelac touhu své přítelkyně pro portál Super.cz. Svatbu nevyloučil ani nepotvrdil, ale co se týká otázky otcovství, má jasno. „Já začal a zároveň skončil s dětmi v 46,“ řekl rezolutně.

Čtěte také: Dara Rolins po plastice ve společnosti. Z nenávistných reakcí je stále v šoku: Dostala jsem naloženo

Pendlování

Ačkoliv je Česká republika pro Predraga Bjelace domovem, kde má úspěšnou kariéru, to nejdůležitější v jeho životě se zde nenachází. Jeho dcery Una a Tara žijí v Bělehradě s jeho bývalou manželkou Katarinou a on za nimi jezdí vždy, když mu to čas a pracovní povinnosti dovolí.

Predrag Bjelac perlí jako duch:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 10. 2024

Rodinní příslušníci toho dnes mohou mít příliš mnoho a požádají vás o větší pomoc, než jste ochotni poskytnout. Ujistěte se, že jste klidní a soustředění, abyste se mohli rozhodnout, které potíže jsou nejnaléhavější a je třeba je řešit jako první. Nebojte se ostatním sdělit své rozhodnutí. Pokud je to možné, raději poskytněte radu než pomoc. Někdy je to to jediné, co lidé skutečně potřebují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.