Astročlánky

16. října 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 16. října 2024: Úplněk vám dává sílu postavit se dávné bolesti

S ohnivou silou Berana dokážete usmířit rodinu i přátele. Býk a Blíženci jdou ruku v ruce vstříc zábavě a seznamování. Jaké změny ještě pocítíme při magickém úplňku?

16. - 17. 10. - Beran

Luna putuje ve znamení Berana, který intenzivně působí na hlavu, mozek, obličej a oči. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Usmiřte se s lidmi, se kterými jste se nepohodli

Měsíc v Beranu nás učí, abychom dali pozornost pouze jedné věci a ukončili vše, co již nemá budoucnost. Magický úplněk dodává sílu a odvahu učinit první krok k usmíření. Zamyslete se, jak můžete zjemnit napětí a dořešit spory, které vás tolik trápily a stále nejsou u konce. Co vám brání promluvit si a učinit první kroky k obnovení přátelství?

Čtěte také: Andělské poselství na týden od 14. října 2024: Oslaďte si život odpočinkem a zábavou

Věřte, že ego je mocné a neustále vám podsouvá příběhy, které se nezakládají na pravdě. Nalaďte se na své srdce a vzpomeňte si, jak vám bylo dobře v přítomnosti této osoby. Oddejte se snění a jemně proplouvejte skrze mlhu, která brání vašim očím odhalit celou pravdu. Postavte se před zrcadlo a nahlas si řekněte: "Odpouštím ti a miluji tě." Když změníte své energetické pole a ze života propustíte staré zvyky, věřte, že se váš život změní k lepšímu. Pohled na noční oblohu a zářící Luna vás zavede do říše nevědomí a zázraků. Rozjímejte, odpouštějte a mějte rádi sebe i ostatní, život se vám odmění.

18. - 19. 10. - Býk

Luna putuje ve znamení Býka, který působí na hrdlo, orgány řeči – hlasivky, čelisti, zuby, mandle, štítnou žlázu, šíji a uši. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na týden od 14. října 2024: Býk sklidí plody své práce, Lev zažije manipulaci

V klidu a jemnosti je ukryta vaše síla

Nedělejte nic na sílu, naopak, když pocítíte touhu někoho tlačit tam, kam nechce, zabrzděte a poodstupte stranou. Pokud nikdo takový není, zamyslete se, jestli to neděláte sami sobě. Buďte laskaví, pohodoví a pozvěte své nejbližší do kavárny nebo na večeři. Komunikace bude probíhat snadno a lehce. O humor a zábavu nouze nebude. Překonejte lenost a dopřejte tělu svižnou chůzi nebo jinou aktivitu. Uvolněte bolavou šíji jemnou masáží teplým olejíčkem. Pokud vás trápí bolest krku, kloktejte šalvěj a mějte krk v teple.

20. - 21. 10. - Blíženci

Luna putuje ve znamení Blíženců a ovlivňuje ramena, z části plíce, dech, paže a ruce. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Přečtěte si: Horoskop lásky na říjen 2024: Býk potřebuje víc romantiky, Střelec nové zážitky

Randěte, navazujte nová přátelství a seznamujte se

Energie Blíženců přímo vybízí k navazování různých vztahů. Svou komunikací a dobrou náladou oslníte každého. Lehce se seznámíte a možná také naleznete svou spřízněnou duši. Vydejte se mezi lidi a nezůstávejte o samotě, tam si vás nová láska opravdu nenajde. Větrejte, dýchejte, rozjímejte a bavte se. Pokud toužíte po změně a už máte dost společnosti, pusťte se do úklidu, malování, natírání a lakování. Přestavte pokojíček, ložnici nebo si pořiďte novou dekoraci. Zútulněte si váš domov a zapojte také zbytek rodiny. Každá změna je prospěšná a vítaná.

Jaký bude tenhle týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.