Astročlánky

14. října 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 14. října 2024: Oslaďte si život odpočinkem a zábavou

Následující dny budou v hravé energii, která vás donutí zamyslet se nad životními prioritami. Je důležité nepodceňovat odpočinek a zábavu. Jak můžete opět nalézt rovnováhu a změnit si život, vám prozradí výklad z andělských tarotů.

Karta pro tento týden: Dvojka země

Karta Dvojka země nabádá k nastolení rovnováhy. Bytost na kartě nadšeně vnímá energii přírody, kam přišla načerpat novou sílu. Je si velmi dobře vědoma, že sílu bude potřebovat k dořešení povinností a úkolů, které na ni čekají. Jedna událost může následovat druhou a vy možná zjistíte, že vám chybí energie k dokončení úkolů. Proto je tolik důležité neztrácet důvěru a přizpůsobit život výzvám, které právě přichází.

Čtěte také: Čakra srdce: Když se zablokuje, hrozí problémy s tlakem a srdcem, lékem je láska

Hravost, lehkost a zábava jsou klíčem ke štěstí

Stojíte před důležitým rozhodnutím a nevíte, jak dál, nebo jste si snad nabrali tolik úkolů, že nevíte, kam dřív skočit? Zastavte se! Nechte si čas na rozmyšlenou a nespěchejte, chaos a zmatek vám vůbec nepomůžou. Sílu načerpáte jen tak, že na chvíli poodstoupíte stranou a zamyslíte se nad tím, co je důležité a co pro vás již nemá žádný význam. Možná běháte mezi několika pracemi nebo jste si nabrali tolik úkolů, že vám již nestačí žádný čas na sebe ani na nejbližší. To je velká chyba, tímto tempem se již dál a výš nedostanete. Změny, které přichází, pochopíte ve chvíli uvolnění a naprosté důvěry. Zkuste být více hraví, veselí a bezstarostní, zjistíte, že se mnoho věcí změní samo bez vašeho tlaku a chtění mít život pod kontrolou.

Naučte se delegovat práci

V oblasti práce na vás může být vyvíjen silný tlak a vy najednou zjistíte, že vám tato činnost již nepřináší radost a užitek. Kvůli tomu jste nezodpovědní a snažíte se přehodit povinnosti na ostatní nebo je schováte do spodního šuplíku. Nedělejte to. Delegujte práci i na jiné a nezůstávejte na všechno sami. Výsledky přestanou kolísat ve chvíli, kdy opět začnete být zodpovědní a dokončíte vše potřebné. Nezapomeňte, že pracujete v týmu a nemusíte vše zvládat sami.

Pozor na milostné trojúhelníky

Oblast lásky a vztahů zamotá pořádně hlavu těm, kteří žijí v manželském trojúhelníku, kdy zjistíte, že mít dva vztahy je velmi náročné. Lhát sobě i ostatním je pořádná fuška a nepřináší vám to radost. Když se rozhodnete vztah ukončit, pochopíte, jaké štěstí jste měli, že na to vaše drahá polovička nepřišla. Ve vztazích jsou na denním pořádku nečekané změny, ale nemusíte se bát, zachovejte klid a s partnerem otevřeně komunikujte o všem, co se právě děje.

Čtěte také: Největší nevěrníci zvěrokruhu: Tajné vztahy mívají Blíženci i Vodnáři

Klíčové pro následující dny jsou důvěra, radost a hravost. Odpočívejte a rozdělte úkoly mezi ostatní. Buďte trpěliví, nespěchejte a rozmazlujte se na těle i duši. Výsledek se dostaví velmi brzy, budete nadšení novou energií a silou, pak vám již žádná překážka nebude stát v cestě.

Jaký bude tento týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky nevěra zdravý odpočinek rovnováha výklad karet výklad z karet tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.