Astročlánky

18. října 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 18. října 2024: Buďte hrdí na své schopnosti a dále je rozvíjejte

Víkendové poselství přináší důležitou zprávu o životním poslání. Všechno, co děláme s radostí a srdcem, přinese skvělý výsledek, finanční prosperitu a také sladkou odměnu. Co víc andělé vzkazují?

Víkendová karta: Osmička země

Obrázek na této kartě znázorňuje anděla, který je zcela ponořen do energie knihy moudrosti. Ví, že informace, které získává, uplatní v pomoci ostatním. Vybral si náročné poslání, kterému je oddán. Sloužit celku je jeho náročná služba všem bytostem v projeveném i neprojeveném světě. Poslání karty je následující: cesta k mistrovství vyžaduje čas, odhodlání a ochotu se neustále učit.

Rozvíjejte svůj talent

Pokud hledáte úspěch, ale nejste připraveni podniknout první kroky k jeho dosažení, sklidíte pouze pocity marnosti a nedokonalosti. Když překonáte počáteční strach, zjistíte, že vaše lenost a nedbalost zapříčinily vzniklé potíže. Překonejte strach a odvážně vykročte vstříc novému životu. Teď je ten správný čas dokázat ostatním, co je ve vás dobrého. Práce je láska v pohybu a vy to nyní můžete předvést v plné své kráse. Studujte, vzdělávejte se a neusínejte na vavřínech. Všechno, co vybudujete s láskou, vám přinese úspěch, ocenění, peníze i dobrý pocit. Pracujte vytrvale a buďte pečliví.

Pamatujte na vděčnost

Oblast lásky a vztahů dostává novou příležitost. Buďte vděční za vše, co jste se svou láskou dokázali, a dejte ji najevo partnerovi i všem kolem vás. Dávejte si pozor na nudu a stereotyp, který by ve vás mohl vyvolat touhu po změně, která by zbytečně narušila váš vztah.

Čtěte také: Znamení, která šíří pozitivitu: S Beranem a Střelcem se budete cítit dobře

Oblast práce vzkvétá a přichází velmi plodné období, ve kterém zúročíte vaše schopnosti a talent. Následujte srdce a věřte, že vaše nadšení nebude brát konce. Nebojte se prokázat nastudované znalosti a váš talent. Buďte hrdí na své schopnosti a radujte se z nich.

Zdraví hledejte v přírodě

Pokud vás trápí zdravotní potíže, únava těla či mysli, vyjděte do přírody a na chvíli zapomeňte na starosti všedních dnů. Pobyt v přírodě a přiměřený pohyb vám udělá dobře. Vyčistíte si hlavu od balastu a získáte nadhled. Zkuste novou aktivitu, udělejte něco bláznivého, čemu se zasmějete. Tancujte, zpívejte, malujte, buďte kreativní a otevření novým činnostem. Poznáte nové lidi a uzdravíte své srdce i tělo.

Poslechněte si výklad karet na celý říjen:

Sdílejte článek
Štítky tanec karty peníze výklad karet výklad z karet tarot studium andělské karty andělské poselství poslání poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.