Astročlánky

17. října 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 17. října 2024: Váhy budou cestovat, Berany čeká hojnost

Střelci by neměli zbytečně riskovat, Berani pocítí hojnost a zlepšení financí. Býci budou odvážní a Blíženci se pustí do nových projektů. Co magické runy vzkazují ostatním znamením?

Beran

Runa vám dává bohatství a hojnost. V oblasti práce se vám začíná dařit a od toho se odvíjí také zlepšení financí. Jako dárek navíc dostáváte krásné a harmonické vztahy, které se budou rozvíjet a vzkvétat. Odměňte sebe i své nejbližší úsměvem a vděčností, vše se ještě znásobí.

Býk

Runa vás uklidňuje a dodává odvahu změnit staré zvyky, které vám již nepřináší radost a uspokojení. Váš život se na chvíli zastaví, a to ve vás může vyvolávat nepříjemné pocity. Není důvod k obavám. Udělejte si pořádek v mysli, zbavte se všeho, co vám již neslouží, a váš život se rozjasní jako hvězda na noční obloze.

Blíženci

Runa vám posílá zábavu a radost ze života, dokonce si můžete jemně zariskovat. V práci se cítíte jako ryba ve vodě a máte mnoho skvělých nápadů, které podporují vaši kolegové. Realizace nových projektů sklidí velký úspěch. Jestli jste dlouhodobě nezaměstnaní, přichází období úspěchů a vy si budete moct vybírat práci podle svých schopností.

Čtěte také: 5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

Rak

Runa vám sděluje velmi důležité zprávy ohledně změn v pracovní oblasti a osobním životě. Můžete se rozloučit s tím, co vám již dlouho neslouží a nepřináší radost. Nelpěte zbytečně na něčem, co vám již dávno nic nepřináší. Konec pro vás znamená nový a mnohem lepší začátek.

Lev

Runa vám přináší velký proud energie a nadšení ze života. Ať se pustíte do jakékoliv činnosti, sklidíte úspěch a pocítíte velkou radost. Tím nakazíte ostatní a vlna úspěchu se dotkne osudů všech, kteří jsou ve vaší blízkosti. Užívejte, oslavujte a buďte vděční, život vás odmění.

Panna

Runa vám posílá do života velké štěstí, úspěch a hojnost, kterou pocítíte především ve vztazích. V pracovní oblasti máte mnoho skvělých nápadů, které okamžitě zrealizujete se svým týmem. Úspěch, štěstí a nadšení stojí věrně při vás, nepropásněte šanci jen proto, že se vám nechce.

Váhy

Runa vám zvěstuje nádhernou novinku, která se týká vaší práce i osobního života. Štěstí vám přeje také na cestách a toulkách přírodou. Nastává čas nesmírně krásných změn, které vám dodají novou energii, sílu a nadšení. Nezaměstnaní najdou novou práci. Cestujte a jednejte, úspěch je zaručen!

Mohlo by vás zajímat: Horoskop zdraví pro všechna znamení. Víte, kterou nemocí jste nejvíce ohroženi?

Štír

Runa vám přináší velmi dobrou zprávu ohledně vašeho bezpečí. Strach, který jste mohli v minulosti pociťovat, odchází. Radujte se, veselte se a pusťte do života optimismus a dobrou náladu. Pokud vás trápí neúspěch v práci, vydržte a nic neuspěchejte, i toto období velmi rychle odejde.

Střelec

Runa vás ujišťuje o klidu a pohodě, právě k vám přichází. Jediné, co by mohlo narušit váš příznivý týden, je vaše lehkovážnost a riziko v oblasti financí. Neviditelná síla této runy stojí při vás a poskytuje vám ochranu. Zbytečně neriskujte, žijte v přítomnosti a zvládnete nemožné.

Kozoroh

Runa vám posílá hojnost ve všech životních oblastech. Dařit se vám bude opravdu ve všem. Pokud vás trápí únavné problémy, řešení se urychlí. Ve financích nastává velmi příznivá změna a zlepšení. Pokud plánujete nové bydlení či rekonstrukci, s chutí do toho, výsledek vás nadchne.

Vodnář

Runa vám posílá léčivý proud energie, která zasáhne velmi příznivě každou oblast vašeho života. Otevřete své srdce lásce a také změnám, které jsou již na spadnutí. Nebojte se být odvážní a směle přijměte výzvy, na které jste v minulosti neměli dost odvahy.

Ryby

Runa vám posílá silné energie, které uleví starým bolestem a problémům. Můžete se znovu svobodně nadechnout a přijmout dar, který dostáváte. Vaše práce i studium zaznamená velký úspěch a ocenění. Osobní život dostává novou šanci, přijměte ji a vykročte vstříc novému životu.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.