5 nejtemnějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

Následujících pět znamení zvěrokruhu si jen tak znepřátelit nechcete. Tito lidé jsou velice srdeční a laskaví, ale na druhou stranu v sobě ukrývají také temnou tvář. A pokud se naštvou, dají vám z ní pořádně ochutnat.

Hvězdy každému znamení propůjčují několik typických negativních charakteristických vlastností. Může to být leccos od výbušnosti, žárlivosti, uzavřenosti až po aroganci. My se tentokrát zaměříme na pět takzvaně nejtemnějších znamení zvěrokruhu. Proč se právě tato znamení umístila v horní pětce? Existuje pro to několik dobrých důvodů.

Mohlo by vás zajímat: 5 nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu. Komu můžete nejvíce věřit?

Beran

Na pátém místě je horkokrevný Beran. Právě ten dokáže být impulzivní, agresivní, a když se naštve, má v sobě jakousi temnotu, která ovládá jeho celkové chování. Berani jsou známí pro svou zbrklou povahu, kvůli které většinou dřív mluví, než myslí. Právě to je dokáže občas dostat do problémů. Pokud se cítí ohrožení, dokážou být někdy až manipulativní.

V případě hádky či boje dokážou využít svou sílu na maximum a pro nějaké to ošklivé slovo nejdou daleko. Jejich výhodou je však to, že jak rychle vzplanou, tak rychle vychladnou. Tito lidé jsou často tvrdohlaví a občas příliš zaměření na své vlastní pocity a potřeby. Na druhou stranu jsou velice oddaní těm, kteří jsou pro ně důležití. Pro své přátele a rodinu by udělali vše, a když milují, tak naplno.

Panna

Na čtvrtém místě se umístila Panna. Cílevědomé až perfekcionistické znamení, které touží po dokonalosti, na sebe i na ostatní občas klade až nereálné nároky. Panny dokážou být velice kritické, což vede k neustálému tlaku. A právě ten občas přeroste až do neudržitelných rozměrů.

Tito lidé mají problém věřit ostatním, což často vede k tomu, že se uchylují k osamocenému životu. Panny mohou být podezřívavé a pesimistické, čímž se může jejich izolace od okolí pouze prohlubovat. Jsou velice háklivé na jakoukoliv formu kritiky, kterou si pak berou až příliš osobně. Ačkoliv se to možná na první pohled nezdá, tak i v tomto znamení se ukrývá jakási temnota, která se objevuje ve specifických situacích.

Lev

Na třetím místě je Lev. Na jednu stranu velice veselé a pozitivní znamení, které v sobě však ukrývá také velkou dávku temnoty. Aby Lvi dosáhli uznání a pozornosti, jsou schopni udělat téměř cokoliv. Tito lidé dokáží být manipulativní a mají tendence vše kontrolovat a ovládat, což se ne všem může líbit. Často své skutečné pocity maskují, takže se budete muset prokousat trošku tvrdší slupkou, abyste odhalili jejich opravdový záměr.

Občas si berou věci až příliš osobně, a právě v těchto chvílích se na povrch dere jejich temná stránka. Mohou bojovat se sobeckostí a na někoho mohou působit až arogantně, jelikož je v určitých chvílích příliš nezajímají pocity ostatních.

Čtěte také: 12 znamení zvěrokruhu: Koho ve vztahu chceme a koho opravdu potřebujeme

Kozoroh

Na druhém místě nejtemnějších znamení zvěrokruhu se umístil Kozoroh. Tito lidé jsou ambiciózní a pracovití, na druhou stranu v sobě ale ukrývají také výraznou temnou stránku. Své soukromí si přísně střeží a ne každému se tak úplně otevřou. Svou zdrženlivostí se projevují i ve vztazích a dostat se jim pod kůži vyžaduje čas a práci.

Kozorozi touží dosahovat vrcholů, a aby se jim to podařilo, jsou občas až vypočítaví a mají tendenci kontrolovat vše kolem sebe. Nedělá jim problém manipulovat, aby dosáhli toho, po čem touží. Někdy dokážou být dokonce až záludní. Pokud se setkáte s jejich temnou tváří, pocítíte hořkost, zlost a občas i jejich pomstychtivost. K těm, co milují, jsou nesmírně loajální a ochranitelští. Pokud však ucítí zradu, nedělá jim problém se k nim v mžiku otočit zády.

Štír

Není žádným překvapením, že prvenství náleží tajemným a silným Štírům. Tohle znamení je známé svou intenzitou, vášní a silou. Jejich aura může být oslňující a strhující zároveň, na druhou stranu ale umí být také nepředvídatelná a děsivá. Štíři jsou nejtajemnější znamení zvěrokruhu a svou temnotu dokonale využívají ve svůj prospěch. Lidi si drží od těla tak dlouhou dobu, dokud nepřijdou na to, jestli si je chtějí do svého života opravdu připustit.

Mají šestý smysl a velice rozvinutou intuici. Často díky tomu dokážou odhalit postranní úmysly některých lidí a oni jim to za to pořádně spočítají. Nenechají si nic líbit a veškerou zradu vám vrátí i s úroky a s patřičnou krutostí sobě vlastní. Jejich temná stránka v sobě ukrývá něco, co nechcete pocítit na vlastní kůži. Na druhou stranu je to jedno z nejvěrnějších znamení a ty, co miluje, ochraňuje až do posledního dechu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.