Celebrity

14. října 2024 17:30

Vanesa Havlíková

Bob Klepl o léčení z alkoholismu: Byl jsem v soukromém sanatoriu, stálo to jak Maledivy

Bohumil Klepl v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Oblíbený herec Bohumil Klepl (66) je známý nejen svým smyslem pro humor, ale také pořádkumilovností a otevřeností. V talkshow u Honzy Dědka se nyní rozpovídal o svém léčení z alkoholismu a úchylce k vysávání.

Bohumila Klepla již delší dobu předchází pověst milovníka vysávání, a tak není divu, že toto téma s moderátorem otevřel ihned na úvod. „To se o mně rozkřiklo, že žiju s vysavačem. To já ale nejsem takový magor. Mám příruční vysavač u postele. Ráno vstanu v pět, jak se zvednu, zapnu to, jdu s tím na záchod, vyčůrám se a jdu zase zpátky a je vyluxováno. Jinak se tím nezabývám,“ objasnil herec na úvod talkshow.

Čtěte také: Bob Klepl je abstinující alkoholik. Musíš si užívat, radí mu Anife se sexualitou

Zároveň ale přiznal, že v této aktivitě nemá konkurenci. „Dřív jsem hrál hokej, teď už žádný sport, kromě vysávání nedělám. V tom jsem zkrátka jednička. Zjistil jsem, že jsem nakazil spoustu lidí. Hodně lidí se mi přiznává, že tuhle úchylku má taky,“ dodal Klepl s tím, že jediný problém nastane ve chvíli, kdy začne vysávat na zahradě, to se jeho dětem nelíbí.

Problém s alkoholem

Přestože má Klepl jedinečný smysl pro humor a úsměv z tváře mu zmizí jen málokdy, ve chvíli, kdy přijde řeč na alkohol, otevřeně a s vážností o tomto problému mluví. „Patrik Hartl mě zaskakoval v Líbánkách na Jadranu, když jsem byl na protialkoholním léčení. Já se k tomu přiznávám, protože mě to zabraňuje v tom, abych se napil. Když to takhle veřejně říkám furt, kolegové v divadle čekají, kdy to zlomím, ale já to držím,“ přiznal herec.

„Moje léčení bylo v soukromém sanatoriu, velmi drahém. Do statisíců to šlo. Zachovávali inkognito, chodil jsem hrát, pak mě vozili zpátky do sanatoria. S kolegy v divadle v čele s Kryštofem Hádkem začali říkat Maledivy, protože to bylo zhruba v té ceně. Občas se mě kolegové, kteří se tam také chystají, ptají, kolik to bude stát, tak jim říkám, aby už začali šetřit,“ dodal Bohumil Klepl v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě.

Podívejte se na Bohumila Klepla také v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.