Celebrity

5. srpna 2024 13:10

Eliška Reiglová

Byla jsem na hraně alkoholismu, přiznala Adele. Na kocovinu má léta stejný fígl

Zpěvačka Adele (36) v posledních letech naprosto přetransformovala svůj život. Na koncertech nyní otevřeně mluví o tom, co ji v minulosti trápilo, a jedním z velkých témat je pro ni překvapivě i alkohol. Přiznala, že jako dvacátnice byla na hraně závislosti. Nyní popíjí jen příležitostně, ale podělila se o fígl, který dodnes aplikuje, aby předcházela kocovině.

Celý srpen tráví oblíbená zpěvačka se zlatem v hrdle v Mnichově, kde každý týden odehraje dva koncerty. O Adele je známo, že mezi písněmi si během vystoupení se svými fanoušky také ráda povídá a občas se podělí i o střípky z osobního života. Nyní publiku o počtu 80 tisíc lidí sdělila, že jako dvacátnice balancovala na hraně alkoholismu.

Čtěte také: Zpěvačka Adele „uzemnila“ fanouška za homofobní poznámku: Jsi snad hloupý? Buď zticha

Fígl proti kocovině

Po nějakou dobu byla Adele abstinentkou a nápojů s obsahem alkoholu se ani nedotkla. Tím se jí podařilo dostat chutě pod kontrolu a nyní si čas od času může nějakou tu skleničku dopřát. A když se náhodou jednou za čas trochu utrhne ze řetězu, moc dobře ví, co dělat, aby mohla druhý den fungovat, jako kdyby v krvi neměla ani desetinu promile.

„Ráda říkám: Hydratujte se, zatímco se dehydratujete. Klíčem k tomu, abyste mohli pít celý den a celou noc, je dát si sklenici alkoholu, sklenici vody, sklenici alkoholu a sklenici vody. Střídat to. Už se nemůžu dočkat, až si v neděli dám drink. Bože můj. Připravovat tuhle show je šílené,“ zasmála se zpěvačka, jak ji cituje deník The Sun.

Čtěte také: Známý moderátor se ostře pustil i do Adele: Je rozmazlená primadona, stejně jako Meghan

Zpěv i povídání

S fanoušky si Adele přitom povídala tak uvolněně a otevřeně, jako by s nimi seděla v kavárně. „Je to strašně náročné a jsem z toho velmi, velmi vystresovaná. Vím, že musím odzpívat ještě pár písniček, ale také si ráda povídám s lidmi. Omlouvám se, moc často nevycházím z domu,“ svěřila se dobře naladěná držitelka mnoha prestižních hudebních ocenění.

Jakmile Adele dokončí pracovní povinnosti, je pravděpodobné, že se bude věnovat přípravám svatby. Sportovní agent Rich Paul ji totiž nedávno požádal o ruku a ona přijala. „Rich plánoval, že ji o ruku požádá v jejím rodném městě. Obdaroval ji ohromujícím čtyřkarátovým diamantovým prstenem,“ prozradil zdroj. Tato informace přitom vyvrátila spekulace, že je zpěvačka už dávno tajně vdaná.

Před dvěma lety Adele rozzlobila fanoušky, když na poslední chvíli zrušila velký koncert:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.