Celebrity

23. května 2024 07:21

Eliška Reiglová

Chci další dítě, prozradila zpěvačka Adele. Touží po panovačné holčičce

Zpěvačka Adele (36) v posledních letech naprosto přetransformovala svůj život. Vdala se, přivedla na svět syna, pak se rozvedla a prošla hubnoucí proměnou. Následně se dala dohromady se sportovním agentem Richem Paulem (42), kterého si, jak sama prozradila, v tajnosti vzala. Nyní se chystá k dalšímu kroku a ráda by, až splní to, k čemu se zavázala, znovu otěhotněla.

Adele ohromila svět nejen svou hudbou, ale také tím, že dokázala zhubnout velké množství kilogramů. Jak kdysi přiznala, motivací pro ni bylo především to, aby se mohla věnovat synovi a nic ji  u toho neomezovalo. Zdá se, že nyní chce Angelovi, kterého má s bývalým manželem Simonem Koneckim, dopřát sourozence.

O zpěvačce je známo, že během svých koncertů si čas od času ráda popovídá s fanoušky. Koneckonců právě během jedné z takových pauz mezi písněmi přítomným prozradila, že se tajně vdala. Tentokrát se v průběhu své show v Colosseu v Caesars Palace v Nevadě rozpovídala o budoucnosti.

Adele chce holčičku

Jaké má Adele představy, je díky jejím slovům zcela jasné. O soukromí přitom často nemluví, a tak leckoho svými slovy překvapila. „Až skončím se všemi svými povinnostmi a koncerty, chci mít dítě. Chci holčičku, protože chlapečka už mám,“ prozradila autorka a interpretka mnoha srdceryvných hitů, z nichž některé inspirovaly její vlastní životní zkušenosti.

„Mám pocit, že by mohla být člověkem, kterého mám na světě nejraději, ale zároveň ho asi nejvíc nesnáším. To je to, co cítím, že se stane. Ona mě bude pořád stavět do latě, že? Se mnou jako matkou a s Richem jako otcem z ní bude tak trochu panovačná královnička,“ zasmála se zpěvačka s humorem sobě vlastním.

Čtěte také: Známý moderátor se ostře pustil i do Adele: Je rozmazlená primadona, stejně jako Meghan

Riche Paula poznala Adele už dříve, ale dohromady se s ním dala až v roce 2021. Jakmile byl jejich vztah oficiální, začali si vzájemně dělat doprovod na mnoho společenských akcí. Když pak zpěvačka o úspěšném sportovním agentovi začala hovořit jako o manželovi, lidé pochopili, že se za něj provdala. To pak pár i oficiálně potvrdil.

Před dvěma lety Adele rozzlobila fanoušky, když na poslední chvíli zrušila velký koncert:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.