Celebrity

28. srpna 2023 12:00

Marie Makovská

Zpěvačka Adele bojuje se zdravotními problémy. Popsala kolaps při koncertu

Slavná zpěvačka Adele (35) po víkendovém koncertě v Las Vegas popsala velké bolesti, které ji sužují. Způsobily i to, že zkolabovala přímo v zákulisí při svém vystoupení.

Adele patří k umělcům, kteří rádi koncertují v Las Vegas. A právě tam měla i své zatím poslední vystoupení. Moc si ho ale neužila. Podle informací webu PageSix totiž v zákulisí zkolabovala, s čímž se posléze svěřila i svým fanouškům.

Bolest ji složila na zem

Adele trpí bolestivým ischiasem, tedy útlakem sedacího nervu. Když je sedací nerv z nějakého důvodu stlačený, podrážděný nebo zanícený, projeví se to velkými bolestmi. Nejčastější příčinou bývá výhřez meziobratlové ploténky. Typicky se bolest kromě oblasti zad šíří i do dolní končetiny.

Přečtěte si také: Zpěvačka Adele se rozpovídala v otevřeném rozhovoru s Oprah. Jak ji ovlivnilo těžké období?

Tělem Adele projela taková bolest, že se složila na zem. „Zdvihali celé moje tělo z podlahy,“ popsala fanouškům na koncertě v Caesars Palace. Problémy pociťovala už při předešlém vystoupení, když do publika střílela trička z ručního děla. „Mám další dvě, musím se jen dostat na druhou stranu pódia. V těchto dnech se šetřím, protože mám problémy s ischiasem,“ prohlásila tehdy. Zpěvačka ovšem neprozradila, jaké jsou příčiny jejích potíží ani jak dlouho jimi trpí.

Adele promluvila o trapasu na udílení cen Grammy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.