Celebrity

17. srpna 2023 15:22

Tomáš Durčák

Madonna se nechce smířit se stárnutím. Děsí oteklým obličejem, kompenzuje to nahotou

Nikdo nikdy nedokázal prodat tolik alb jako popová královna Madonna (65). A i když má díky tomu rodačka z USA plné právo honosit se titulem hudební legenda, prozatím tvrdošíjně odmítá zestárnout. Od nutnosti vypadat vždy a všude sexy ji neodradila ani infekce, kvůli níž nedávno doslova bojovala o život.

Madonna své kosmetické zákroky tvrdošíjně tají

Stárnutí s grácií zatím veleúspěšná zpěvačka kategoricky přehlíží. Místo toho ji během let proslavily rovněž četné plastické operace a snaha být „věčně mladá“. I ty si však vybírají svou nemilosrdnou daň. Třeba když Madonnu letos na předávání cen Grammy měli problém poznat i samotní fanoušci. Případné přešlapy z kosmetické chirurgie se však hvězda pravidelně snaží kompenzovat nefalšovanou nahotou.

Velkou zajímavostí ve vztahu k počtu plastických operací, které už Madonna absolvovala, je skutečnost, že i když je každý vidí, nikdo přesný počet ve skutečnosti neví. Byť se to zdá neuvěřitelné, vůbec poprvé veřejně podstoupení plastické operace přiznala až letos v únoru po zmíněném vystrašení všech sledujících předávání cen Grammy. Do té doby naopak léta podstoupení jakékoli plastiky odmítala.

Čas neporazí, varují ji odborníci

A bylo to právě rovněž v únoru, kdy někteří experti na zdraví popovou královnu vážně varovali před tvrdošíjnou snahou zastavit stárnutí za každou cenu. „Zdraví těchto extrémně slavných osobností se může dostat do problémů, protože se jim nikdo v jejich okolí neodváží říct, co si doopravdy myslí,“ citoval britský Mirror osobní trenérku celebrit Ramonu Braganza.

„Proto je nutné mít k dispozici nezaujatý názor odborníka, který vám řekne pravdu na rovinu. Třeba Madonna se zkrátka musí smířit s faktem, že stárne a nic tuto skutečnost nedokáže zastavit ani zvrátit,“ dodala trenérka. A zpětně se skoro zdá, že uhodila hřebíček na hlavičku. Před necelými dvěma měsíci byla totiž Madonna nalezena ve svém domově v bezvědomí a skončila s nebezpečnou bakteriální infekcí na jednotce intenzivní péče.

Hospitalizace královny popu na JIP vyděsila celý svět:

„V posledních pár dnech nikdo netušil, jak se bude situace vyvíjet. Připravovali jsme se na nejhorší. Proto jsme to od soboty tajili. Všichni si mysleli, že ji možná ztratíme,“ svěřil se pro britský Daily Mail jeden z příbuzných Madonny. Fanoušci nicméně problém tušili již dopředu, jelikož se zcela odmlčela na sociálních sítích a její koncerty byly náhle rušeny.

Místo zpomalení vyzývavé fotky i během rekonvalescence

Zatímco zpěvačka, jejíž celé jméno zní Madonna Louise Veronica Ciccone, nadále podstupuje rekonvalescenci v domácí péči, chystá mezitím celosvětové turné The Celebration Tour. Během něj chce zavzpomínat na své starší hity a vrátit je zpět do svých živých koncertů. Koncertní šňůra by měla odstartovat již 14. října. Volné chvíle si zpěvačka aktuálně krátí tím, že fanoušky aspoň zásobuje další várkou svých vyzývavých fotografií.

Epizoda z letošních cen Grammy a následný kolaps však ukazují, že se už královna popu možná přece jen dostává do věku, kdy by měla aspoň trochu zpomalit. Anebo najít ve svém okolí pár upřímných lidí, kteří jí to důrazně doporučí. Otázkou nicméně je, jestli je vůbec Madonna něčeho takového ve svém nitru schopná. Vždyť pouhé dva týdny poté, co se poprvé ke svému zdravotnímu kolapsu a boji o holý život vyjádřila, se už zase natáčela, jak tančí a skotačí v koupelně.

Mohou za její posedlost média a veřejnost?

Je tedy možné, že její touha bavit veřejnost a upoutávat na sebe za každou cenu pozornost je nekonečná a neukojitelná. Svědčí o tom i její týden staré zveřejněné fotografie ze sociálních sítí, kde nechybí ani fotka Madonny v korzetu na toaletě. Pozornost také zaslouží důraz a vehemence, s jakou celý svět každý snímek Madonny ve vztahu k jejímu věku řeší. Dost možná totiž média a fanoušci tento kolotoč narcismu a touhy po věčném mládí aktivně přiživují.

Tak trochu to vyplývá z Madonnina vyjádření poté, co si vyslechla obří vlnu kritiky za to, jak vypadala na cenách Grammy. „Místo toho, aby se lidé zaměřili na má slova, řada se rozhodla komentovat jen mou tvář, která byla schválně vyfocena v extrémním detailu. Zas a znovu se ocitám ve světle ageismu a misogynie, které prorůstají naším světem. Světem, jenž odmítá jakkoli oslavovat krásu žen starších 45 let,“ napsala tehdy očividně rozladěná zpěvačka na sociální sítě s tím, že se za svůj vzhled nikdy v životě ani jednou neomluvila a ani nyní s tím rozhodně nehodlá začínat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.