Celebrity

30. října 2022 12:43

Eliška Reiglová

Ztrácí s věkem soudnost? Madonna se odhaluje čím dál víc, teď ukázala holá ňadra

Nemůže být pochyb, že zpěvačka Madonna (64) na svůj věk vypadá dobře. Ona sama si tuto skutečnost zřejmě uvědomuje až moc dobře, protože v posledních měsících na Instagram přidává fotografie, jejichž provokativní charakter se stupňuje. Halloween oslavila tak, že na stories zveřejnila snímek se zcela odhalenými ňadry, kde pouze bradavky zakryla emotikony. Dočkala se i komplimentů, ale podle fanoušků už postrádá soudnost.

Madonna nikdy nemohla být považována za celebritu, které by nahota dělala problém. Na svém Instagramu se nicméně po šedesátce odvázala víc než kdy dřív a většina jejích příspěvků je toho důkazem. Na zveřejňovaných fotografiích je zachycena v odvážných pózách a často velmi spoře oděná.

Pomyslnou třešničku svým dosavadním příspěvkům zpěvačka nasadila zveřejněním snímku, na kterém odhalila celá ňadra. Bradavky zakryla emotikony, ale učinila tak patrně jen proto, že v opačném případě by jí Instagram fotografii smazal a hrozilo by jí i dočasné zablokování celého účtu.

Koupele, silonky a spodní prádlo

Madonna v mládí nebývala majitelkou velkého poprsí. Nyní ho má, ale sama se nevyjádřila k tomu, zda si nechala ňadra operativně zvětšit. Leckdo ovšem pochybuje o tom, že by jako šedesátnice měla tak pevnou postavu bez jakýchkoliv úprav. Na jejím Instagramu je ale vidět, že zveřejněné fotografie byly prohnány Photoshopem.

Mezi nejkontroverznější příspěvky Madonny se dá zařadit snímek, na kterém se jazykem dotýká jazyka jiné ženy. Zveřejnila také fotografii s náčiním ke kouření marihuany ve tvaru mužského údu, který si vložila do úst. Nechala se natočit nahá ve vaně a také v odvážném spodním prádle pózovala tak, aby vyniklo její pozadí.

Madonna se toho tedy nebojí. Foto jsme raději cenzurovali.

Posted by Partička on Sunday, October 30, 2022

Na nejnovější fotografii má královna popu zlatý korzet a černé síťované punčochy, její oblečení ale zřejmě zaujme jen málokoho. Nejen na první pohled jsou na snímku patrná hlavně velká ňadra, která na rozdíl od zbytku těla nezakrývá vůbec nic.

Ztrácí soudnost?

Madonniny odvážnější fotografie jsou komentovány spíš negativně než pozitivně. Ačkoliv se pár komplimentů najde, fanoušci většinou naráží na to, že zpěvačka by ve svém věku měla být soudnější, nikoliv se odhalovat víc a víc. Není ovšem jedinou celebritou, která je na Instagramu spíš nahá než oblečená.

S podobnou kritikou jako Madonna se na Instagramu potýká také popová princezna Britney Spears. Ta ale zašla ještě o něco dál a na sociální sítě už umístila i zcela nahé fotografie, na kterých jí intimní partie zakrývaly pouze emotikony a představivosti tak příliš prostoru nezůstávalo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.