Madonna šokovala svým vzhledem na předávání cen Grammy. Fanoušci nešetřili kritikou

Módní výstřelky na předávání cen Grammy

Zpěvačka Madonna (64) vždycky patřila k rebelkám a snažila se vybočovat z řady. Dříve se jí dařilo šokovat svými vystoupeními a outfity, v poslední době se tak děje spíše kvůli jejímu vzhledu.

Madonna nechyběla na 65. ročníku hudebního předávání cen Grammy. „Řeknu vám něco, co jsem se naučila během svých čtyřiceti let v hudebním průmyslu. Pokud vás budou nazývat slovy jako šokující, skandální, provokativní, nebezpečnou či problematickou, jste rozhodně něco,“ započala popová královna svou řeč, kterou na pódium uvedla zpěváky Sama Smitha a Kim Petrasovou.

Čtěte také: Ztrácí s věkem soudnost? Madonna se odhaluje čím dál víc, teď ukázala holá ňadra

Čtyřiašedesátiletá Madonna se na slavnostní akci objevila v dlouhém černém korzetovém blejzru, maxi sukni, bílé košili s límečkem a s kravatou. Celý svůj look doplnila síťovanými punčochami a fialovými podpatky na vysoké platformě. Tento outfit předvedl módní dům Mugler poprvé na přehlídce haute couture v roce 1997. A to by nebyla Madonna, aby k tomu nepřidala ještě nějaký ten provokativní doplněk. V ruce držela bičík a na hlavě měla účes, který připomínal princeznu Leiu z Hvězdných válek.

„Madonna musí přijmout proces stárnutí.“

Slavná zpěvačka je už delší dobu v hledáčku kritiků. Ti se obávají o to, že Madonna neumí stárnout a nechce si přiznat, že se na ní zub času podepisuje stejně jako na ostatních smrtelnících. Na první pohled je zřejmé, že zpěvačka navštěvuje ordinace plastických chirurgů poměrně často. Ve snaze vypadat stále mladě se Madonna rozhodla podstupovat nejrůznější estetické procedury. Na galavečeru se objevila s viditelně vyhlazenou tváří bez vrásek a napíchanými tvářemi.

„Madonna vypadá na svůj věk dobře... Pokud je to teda 2700 let stará upírka, která požírá nemluvňata a malá zvířata,“ komentoval například jeden uživatel na sociálních sítích zpěvaččin vzhled.

Fanoušci také upozorňují na fakt, jak se celá tvář hudebnice mění. „Madonna musí skončit s plastickou chirurgií a přijmout proces stárnutí. V tuto chvíli je téměř k nepoznání,“ píše další. „Co se stalo Madonně s obličejem?“ dotazuje se v pořadí další zděšený fanoušek. „Jaká kouzelná formule byla použita k vytvoření nové tváře Madonny? Jsem zmatený,“ doplňuje další uživatel.

Zdroj: Page Six

Sledujte originální seriály online exkluzivně na www.primaplus.cz:

Sdílejte článek
Štítky krása Madonna stárnutí celebrity plastická operace showbyznys vzhled Grammy Award Sam Smith hudební ceny Madonna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.