Celebrity

29. prosince 2022 10:30

redakce Prima Ženy

Děsivá Madonna ve spodním prádle. Matka šesti dětí provokuje i o Vánocích

Bílé obočí, kontaktní čočky a nepřítomný výraz s písničkou Santa Baby v pozadí. Madonna (64) nahrála na svůj instagramový profil vánoční video, které její fanoušky spíš děsí. Figurují v něm i její děti.

O Vánocích se Madonna, celým jménem Madonna Louise Ciccone, podělila se svými fanoušky o video, které dokázalo nadzvednout nejedno obočí. „Kdo jsi, a co jsi udělala s Madonnou?“ ptal se jeden diskutující a naznačil, že slavná zpěvačka připomíná spíš nějaké monstrum. „Jsem zmatený, je to Madonna, nebo Marilyn Manson?“ připodobnil ji jiný k hudebníkovi s výstřední image. „Chybí mi moje stará dobrá Madonna,“ postesklo si mnoho sledujících.

V záběrech zpěvačka zírá do objektivu i mimo něj s nepřítomným výrazem a zaběleným obočím.  Nejspíš použila i kontaktní čočky v bledé barvě. To vše umocňuje nepadnoucí krajkové prádlo a třpytivé doplňky. Snad jen kvůli santovské čepici a vánoční písničce by se dalo předpokládat, že tímto počinem chtěla snad popřát svým fanouškům hezké Vánoce.

Na posledním snímku se ukázala se čtyřmi ze svých dětí – Davidem (17), Mercy (16), Stellou (10) a Estere (10). Všichni čtyři jsou adoptovaní a pochází z Malawi. Popová hvězda má ještě vlastní dceru Lourdes (26) a syna Rocca (22). Příspěvek rychle zaznamenal statisíce zhlédnutí a vyvolal bouřlivé reakce, nejspíš právě kvůli spojení spodního prádla a svůdných pohledů s rodinnou idylkou s dětmi. Klip byl nastaven na její vlastní verzi klasické skladby Santa Baby z roku 1987 a má zjevný koketní podtext.

Že je Madonna stále oblíbená a spousta lidí ji i přes značnou kontroverznost obdivuje, je patrné i z pozitivních komentářů, které se pod příspěvkem také objevily. „Krásná rodina,“ nebo „šťastné Vánoce, královno,“ napsali obdivovatelé. Navíc tento případ není ojedinělým, kdy Madonna zvedla mnohé ze židlí a určitě od ní podobné kousky můžeme očekávat i v budoucnu.

Ve svých 63 letech se Madonna rozešla s osmadvacetiletým partnerem, byli spolu tři roky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.